Acasă » Stiri » „Tradiții și Flori de Sărbători”, ediția a VI-a, o nouă ocazie de a celebra Primăvara

„Tradiții și Flori de Sărbători”, ediția a VI-a, o nouă ocazie de a celebra Primăvara

Primăria Generală a Municipiului București prin creart – Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie vă invită la o celebrare a Primăverii.  Cea de-a VI-a ediț­ie a evenimentului cultural ”Tradiții și Flori de Sărbători” a intrat în etapa pregătirilor. Ediția din acest an va avea loc în perioada  4 – 13 aprilie 2015 și ca de fiecare dată va fi plină de culoare, muzică, produse și cadouri, activități atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari și, bineînțeles, multe flori.

Evenimentul, organizat cu prilejul Sărbătorilor Pascale, va reuni meşteri populari şi artişti din diferite zone ale ţării, iar cei prezenți vor putea participa la diverse activităţi interactive, prin intermediul cărora se pot întalni cu datinile, tradiţiile şi obiceiurile specifice sărbătorilor de Florii si de Paște.

Într-o atmosferă de sărbătoare, comercianţii şi meşterii populari veniţi din toate colţurile ţării vor oferi vizitatorilor produse tradiţionale (podoabe lucrate manual, ouă încondeiate şi aranajamente florale, obiecte meşteşugăreşti realizate din ceramică, piatră sau lemn, dar şi icoane pictate pe sticlă, decoraţiuni şi cadouri), precum şi bucate româneşti.

Micii vizitatori se pot plimba cu poneii, pot participa la spectacole interactive cu programe de teatru, muzică sau Ateliere de creaţie. Pentru a întregi atmosfera de poveste special creată pentru aceştia, animatori costumaţi vor organiza jocuri, diverse dansuri şi face painting, iar artiştii animatori pe picioroange se vor plimba pe aleile parcului. De asemenea, spectacole interactive de teatru vor anima zona destinată copiilor. Aceste spectacole sunt interactive, cu personaje pozitive, vesele, marcate de muzica antrenantă– atât cântece cunoscute de copii şi părinți, cât şi creaţii originale.

Dacă doriți să fiți prezenți la eveniment în calitate de comerciant, primul pas pe care trebuie să-l urmați este cel al înscrierii la târg.

Pentru cei care doresc să participe (expozanți, producători și meșteri populari), perioada de înscriere este 1 – 28 februarie.

Sunt două moduri de înscriere:

1 –   se descarcă formularul de pe site-ul www.creart.ro – rubrica ”Evenimente”, secțiunea ”Tradiții și Flori de Sărbători”, se completează și se trimite pe adresa office@creart.ro

sau

2 – formularul este ridicat și completat la sediul creart, apoi este depus la secretariatul creart .

Pentru mai multe detalii ne puteți găsi la adresa Piata Lahovari nr.7 sau la telefon 021/318.38.04.

Cine ne iubeșteCitește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1721612897.2821 s