Acasă » Stiri » Targul Bucurestilor

Targul Bucurestilor

Primarul General, Gabriela Firea, a vizitat astazi, impreuna cu viceprimarii Capitalei, Tomnita Florescu și Aurelian Badulescu, Targul Bucurestilor, eveniment organizat de Primaria Municipiului Bucuresti, prin creart, in Piata Constitutiei.

“Multumesc bucurestenilor ca au venit in numar atat de mare astazi la Targul Bucurestilor. Ii asteptam si maine, cu bucate alese, muzica autohtona si multa voie buna. Avem nevoie de tradiție, avem nevoie de autentic, avem nevoie să le arătăm celor mici ce înseamnă tradiția noastră populară, folclorul autentic și să nu uităm cine suntem. Avand în vedere că acest eveniment pe care l-am gandit inca de la preluarea mandatului este un succes, vom mai organiza astfel de manifestari care văd că prind nu doar la publicul tradițional, dar și la publicul foarte tânăr” a declarat Gabriela Firea.

Targul Bucurestilor va fi deschis si maine intre orele 8:30 – 22:00. Vizitatorii vor putea alege din cele aproximativ 100 de standuri amplasate in Piata Constitutiei, incarcate cu produse si obiecte traditionale, printre care: ceramica, sculpturi in lemn si os, tesaturi, covoare, impletituri din fibre vegetale, articole din piele, instrumente muzicale, icoane, ii, costume, papusi, masti, dar si preparate culinare diverse: miere, dulceturi, siropuri, prajituri de casa, cozonaci, turta dulce, covrigei, branzeturi, paine de casa, placinte, scovergi, baclava, kurtos colacs sau fructe si legume de sezon.

Programul artistic incepe la ora 16:00 si se termina la ora 22:00.

Cine ne iubeșteCitește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1718324744.9162 s