Acasă » teatrelli - Theatre, music and more... » Stay True To The Real You | 27 mai | Teatrelli

Stay True To The Real You | 27 mai | Teatrelli

creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București organizează vineri, 27 mai 2016, ora 18:30, evenimentul Stay True To The Real You, la Sala Teatrelli și la Galeria creart din Piața Alexandru Lahovari nr. 7. Evenimentul generează întrebări identitare sub forma unui performance artistic musical / grafic și invită publicului la procese de auto-analizare și cunoaștere de sine.

Live music performance

Silviu Pașca și Vladimir Coman Popescu prezintă Are You Anywhere, proiect care include un album de 12 cântece, care sar din gen muzical în gen muzical, combinând muzica electronică, sunete sintetizate, instrumente acustice și elemente melodice făcute din înregistrări cu scaune de metal, pahare de plastic și bucăți de hârtie rupte, printre altele.

Vernisaj – Stay True

În cadrul evenimentului, în Galeria creart, Alina Daniela Nicu vernisează expoziția „Stay True”, o colecție eclectică de lucrări, realizate printr-o combinație complexă de tehnici de pictură digitală. Stilul ei de desen variază de la lucrări minimaliste compuse cu mare grijă, pentru ca fiecare linie, lumină și umbra folosite să aibă un impact puternic.

Performance – live drawing

Robert OBERT, absolvent al Universității Naționale de Arte București, este ilustrator și graphic designer, iar în prezent este responsabil pentru vizualul HaHaHa Production. Robert nu și-a lasat pasiunea pentru arte deoparte, publicând până în prezent și 3 albume de bandă desenată și fiind co-autor la o serie de murale ce vor fi incluse într-un album denumit „Best Romanian Street Art”. Acesta va susține o sesiune de tip performance-live drawing în cadrul evenimentului.

Bilete la sediul creart si pe eventim.ro: http://goo.gl/qJx52h

STAY TRUE TO THE REAL YOU afis

Abonare la Newsletter


Sunt de acord să primesc newsletterul creart

Cine ne iubeșteCitește și:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Total time: 1571623990.9127 s