Acasă » Noutati » Spectacole selectate OPEN CALL @Grădina cu Filme

Spectacole selectate OPEN CALL @Grădina cu Filme

Ne bucurăm să anunță spectacolele selectate în cadrul Open Call-ului dedicat creatorilor de teatru din sectorul independent.

Criteriile principale de selecție au fost: relevanța artistică (viziunea regizorală, relevanța subiectului etc.), adaptabilitatea spectacolului la spațiul Grădinii cu Filme – Cinema & More, precum și respectarea condițiilor de participare (producții realizate în perioada 2019-2021, texte din dramaturgia contemporană – în cazul spectacolelor-lectură și încadrarea ambelor tipuri de spectacole în categoria de vârstă 14+, ținând cont de publicul țintă al Grădinii cu Filme).

Spectacolele selectate:

– „Avioane de hârtie” după Elise Wilk (regia: Norbert Boda)

– „Medeea” după Euripide (regia: Irisz Kovacs), spectacol produs în cadrul Facultății de Teatru și Film, UBB Cluj-Napoca

– „Fărâme de noi”, spectacol de dans contemporan (coregrafia: Antonia Itineanț), spectacol produs în cadrul masterului de Artă-Coregrafică, Facultatea de Teatru U.N.A.T.C. „I. L. Caragiale” București

„Istoria românilor pe scurt” (scenariul și regia: Lucian Țion)

Au fost selectate doar două spectacole-lectură care au întrunit criteriile de evaluare menționate mai sus, precum și toate condițiile de participare:

– „Când noaptea ne cheamă” după un text de Norbert Boda

– „Tăciuni albi” după un text de Saviana Stănescu

Mulțumim juriului format din Chris Simion-Mercurian, Rozana Mihalache și Ioan Maxim.

 

 

 

 

Cine ne iubeșteCitește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1716183475.3731 s