Acasă » teatrelli - Theatre, music and more... » Seri de jazz și confesiunile lui Radu Beligan la „teatrelli: theatre, music and more”

Seri de jazz și confesiunile lui Radu Beligan la „teatrelli: theatre, music and more”

Recent inaugurata sală ,,teatrelli: theatre, music and more’’, din incita sediului creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, continuă seria spectacolelor dedicate fenomenului artistic și cultural de calitate.

Astfel, joi – 28 noiembrie de la ora 20:00, iubitorii de jazz se pot delecta cu recitalul ,,Autumn Serenade’’ susținut de Cristian Soleanu Trio, band ce îi are în componență pe Cristian Soleanu (saxofon), Alexandru Man (chitară) și Răzvan Cojanu (basist). Invitatul special la eveniment este Nadia Trohin, fostă studentă a Universității Naționale de Muzică din București, recunoscută pentru recompunerea în ritmuri de jazz, alături de pianistul și compozitorul Mircea Tiberian și de bateristul german Maurice de Martin, a câtorva piese interbelice celebre precum ”Du-mă acasă, măi tramvai” sau ”Vrei sa ne-ntâlnim sâmbătă seara’’. Prețul biletului este de 29 lei.

Seara de vineri, 29 noiembrie, o petrecem în compania maestrului teatrului românesc Radu Beligan și a destăinurilor sale, reunite sub titlul sugestiv ,,Confesiuni despre artă și viață’’, reprezentație ce va începe la ora 20:00. Spectacolul autobiografic, impresionant prin amploarea mărturisirilor sale, poartă amprenta unei vieți de excepție și ni-l înfățișează pe Radu Beligan în ipostazele de  actor, profesor, regizor, director de teatru şi scriitor, ipostaze pe care și le-a asumat de-a lungul vieții. Prețul biletului este de 57 lei.

Seria spectacolelor din acest weekend va fi închisă sâmbătă seara printr-un Recitalul de Jazz ,,Handmade Blues’’, album ce reprezintă cea mai recentă colaborare dintre Vali „Sir Blues” Răcilă cu pianistul Raul Kusak. Despre muzica lui Vali „Sir Blues” Răcilă specialiștii spun că se apropie de sunetul blues-ului de acum o sută de ani, de pe plantațiile de bumbac din America de Sud. Vă așteptăm pe 30 noiembrie, de la ora 20:00 să ne bucurăm de vibrațiile jazz-ului celor doi artiști remarcabili. Prețul biletului este de 29 lei.

 

Despre teatrelli – theatre, music & more

Având o capacitate de 72 de locuri, cu o ambianță chic și primitoare,  „teatrelli – theatre, music & more” se distinge în capitală ca o locaţie artistică de confort sofisticat. Prin aerul de intimitate, „teatrelli – theatre, music & more” își propune să ofere bucureștenilor un spațiu multicultural valoros.

Situată central, în Piața Alexandru Lahovari nr.7, la câțiva pași de Piața Romană, sala „teatrelli – theatre, music & more” va găzdui în fiecare joi, vineri și sâmbătă, spectacole de teatru, muzică şi dans.

Biletele pot fi achiziţionate la sediul creart din Piaţa Alexandru Lahovari, nr.7 sau online (prin reţeaua de bilete Myticket.ro).

 

Add your comment

Cine ne iubeșteCitește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1717036397.3801 s