Acasă » Stiri » Se anunță a treia ediție BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL!

Se anunță a treia ediție BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL!

BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL revine! În weekend-ul 26 – 28 august 2016, în Parcul Herăstrău – intrarea Charles de Gaulle, are loc a treia ediție a celui mai efervescent festival internațional de muzică eclectică din Capitală! Evenimentul este organizat de creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București și oferă publicului trei zile de muzică, activități recreative, spațiu de gastronomie internațională și un bazar urban.

Având invitați peste 50 de artiști și trupe de top din țară și din străinătate, GreenSounds a devenit o nouă tradiție culturală a Capitalei, înregistrând de-a lungul celor două ediții un public de aproximativ 60.000 de persoane. Jaya the Cat, Boogie Belgique, Subcarpați, DJ Ravin, The Moorings, Shazalakazoo, BaBa ZuLa, URMA, Coma, Fun Lovin’ Criminals, Guano Apes,  Asian Dub Foundation, The Interrupters, De-Phazz, Nouvelle Vague, Narcotango, Moonlight Breakfast sunt doar câțiva dintre artiștii care au urcat pe scenă în 2014 și 2015.

Festivalul cu intrare liberă facilitează accesul la cultură și celebrează Capitala prin dans, muzică și diversitate culturală, în deplin acord cu identitatea urbană a acesteia. Nu în ultimul rând, GreenSounds include Bucureștiul pe lista orașelor de renume din Europa care încurajează turismul de festival.

Bucureștiul nostru sună mai bine cu GreenSounds în 2016!

Mai multe detalii, în curând, pe www.bucharestgreensoundsfestival.ro și pe https://www.facebook.com/bucharestgreensoundsfestival/.

Event: https://www.facebook.com/events/243891975972137/

Cine ne iubeșteCitește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1717038206.9594 s