Acasă » Stiri » Săptămâna aceasta la Teatrelli!

Săptămâna aceasta la Teatrelli!

La Teatrelli deschidem o săptămână dedicată artei dramatice, dansului contemporan și muzicii blues. Vor fi prezentate piesele de teatru : ,,Quartet”, care este prima producție proprie a sălii Teatrelli, comedia ,,Taxi Blues”, spectacolul de miniaturi umoristice ,,Filarmonica de comedie”, show-ul coregrafic ,,Barock” și concertul susținut de trupa „Nightlosers”.

Marți, 11 martie și miercuri, 12 martie, de la ora 20:00, urmărim povestea emoționantă a patru foști artiști de operă care reușesc să-și unească forțele în efortul de a susține „un ultim concert”,  de ziua lui Giuseppe Verdi.  Adela Mărculescu, Florina Cercel, Costel Constantin și Damian Crâșmaru, în regia lui Dan Tudor, dau viață unui spectacol emoționant, un adevărat elogiu adus ARTISTULUI, a cărui bucurie de a „arde” în fața publicului de oriunde rămâne nealterată de-a lungul timpului.

Joi, 13 martie, de la ora 20.00, ne reîntâlnim cu actorul și regizorul Dan Tudor într-o piesă plină de umor, alături de Marius Bodochi.  Personajul jucat de acesta este Şerban Ion Vasilescu, un mare actor român ajuns şofer de taxi în Germania. Apariţia neaşteptată a unui individ în staţia de taxi din Hamburg, Nelu, interpretat de Dan Tudor, face ca povestea să devină extrem de amuzantă. Modul în care cei doi interacţionează va fi  deliciul publicului. Marius Bodochi şi Dan Tudor dialoghează, cântă, dansează, provoacă hohote de râs şi emoţii profunde.

Spectacolul coregrafic ,,Barock” de și cu Răzvan Mazilu revine vineri, 14 martie, ora 20:00, pentru a treia oară în sala Teatrelli. „Barock” îi reunește pe Răzvan Mazilu și prietenii săi, Andrea Gavriliu, Judith State, Mihai Grigore și Horea Crișovan într-un spectacol ,,ca o joacă”, în care protagoniștii dau naștere unor legături „primejdioase”, născute din pasiunea pentru muzică.

La sfârșit de săptămână suntem întâmpinați de Radu Gabriel, Marius Florea Vizante și Gheorghe Ifrim într-o suită de miniaturi umoristice, scrise chiar de Radu Gabriel. „Filarmonica de comedie”  se va juca sâmbătă, 15 martie, de la ora 20.00.

Duminică, 16 martie, de la ora 20:00, vom fi purtați într-o călătorie muzicală pe ritmuri de blues alături de trupa „Nightlosers”.  Membrii acestui grup sunt nominalizați la PREMIUL PENTRU BLUES PE 2013 (Gala premiilor de jazz care va avea loc la Hard Rock Cafe duminică 6 aprilie 2014): Jimi Laco-chitară, vioară, mandolină; Hanno Hofer-chitară, harmonica, voce; Lucian Pop-chitară bas şi contrabas; Geza Grunzo-claviaturi; Claudiu Purcărin-baterie şi voce.

Detalii despre spectacolele din noua stagiune puteți găsi pe site-ul creart la secțiunea Teatrelli.

Biletele pot fi achiziționate la sediul creart din Piața Alexandru Lahovari, Nr. 7 (Tel: 0723 057 440) sau prin rețeaua de bilete Eventim 

Program casa de bilete

Luni : închis

De Marți până Sâmbătă : 14.00 – 20.00

Duminică: închis

Partenerii media ai sălii teatrelli sunt: Radio România Cultural, Calendar evenimente, onlinegallery.ro, Big City Life, PR Wave, Teatral.ro, PORT.ro, Diverta, TV City, Zile și Nopți, Ziarul Metropolis, Fundația Muzza și Bucharest Herald.

Add your comment

Cine ne iubeșteCitește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1717042176.5467 s