Acasă » Stiri » Săptămâna aceasta la Teatrelli

Săptămâna aceasta la Teatrelli

Săptămâna aceasta la Teatrelli
În săptămâna 15 – 21 septembrie, v-am pregătit la Teatrelli trei spectacole care vor conferi culoare și voie bună serilor dumneavoastră. „Quartet”, „Trași la xerox” și „Filarmonica de comedie” sunt numele pe care merită să le țineți minte pentru că au în distribuție actori cu adevărat talentați și sunt regizate de doi profesioniști pe care noi îi îndrăgim: Dan Tudor și Radu Gabriel.Astăzi, 16 septembrie, începând cu ora 20:00, ne reîntâlnim cu unii dintre actorii noștri preferați, la piesa „Quartet”, prima producție Teatrelli. Patru mari actori își unesc forțele într-un spectacol emoționant, un adevărat elogiu adus ARTISTULUI, a cărui bucurie de a „ARDE” în fața publicului de oriunde rămâne nealterată de-a lungul timpului.

Costel Constantin, Adela Mărculescu, Damian Crâșmaru și Florina Cercel, sub bagheta regizorală a „neastâmpăratului” Dan Tudor, reușesc împreună să sublinieze efortul de a susține „un ultim concert” – de ziua lui Verdi – în fața spectatorilor, de data aceasta de la azilul de bătrâni în care sunt obligați să-și petreacă anii din urmă ai vieții patru foști artiști de operă care au format cândva un renumit Quartet.

Vă invităm să ne bucurăm împreună de acest adevărat regal teatral!

23.01.2014-Trasi-la-xerox

Miercuri, 17 septembrie, de la ora 20:00, vă așteptăm la sala Teatrelli la „Trași la xerox”, o comedie debordantă în care cunoscutul regizor-actor Dan Tudor face din nou echipă cu doi importanți actori de comedie (Afrodita Androne,Ovidiu Cuncea) prezenți în multe din montările sale de la Teatrul Metropolis, Teatrul Național, Teatrul de Comedie…

De data aceasta, Dan Tudor interpretează, în stilul său inimitabil, un personaj absolut cuceritor, un tractorist care… vrea să devină actor și care este prins în hățișul artei cinematografice!!!

Șocant de comic, spectacolul prezintă modul disperat în care un regizor de film “ajutat“ de propria secretară încearcă să transforme un om simplu în actor profesionist. Lucrurile scapă de sub control, când “băiatul de la țară“, ales pentru a interpreta rolul principal în film, are păreri juste despre logica scenariului.

Vă așteptăm la o comedie irezistibilă de la prima până la ultima replică!

Ultimul spectacol din această săptămână este „Filarmonica de comedie”, ce se va juca joi, 18 septembrie, începând cu ora 20:00. „Filarmonica de comedie” este un spectacol  de miniaturi umoristice, scrise de Radu Gabriel, ce îi are ca interpreți principali pe Radu Gabriel, Marius Florea Vizante și Gheorghe Ifrim, trei actori de comedie cunoscuți din aparițiile de pe micul ecran (Grupul Vouă, serialele „Las Fierbinți”, „Pariu cu viața”, „Ultimul stinge lumina”), cărora li se alăturăLeonid Doni și Mihai Munteniță.

Autorul spectacolului, Radu Gabriel, ne-a spus câteva cuvinte despre acest proiect:

„De-a lungul timpului am scris pentru televiziune peste 400 de scheciuri, scenete, miniaturi satirice. Unele au rămas în amintirea telespectatorilor, altele au rămas pe YouTube… Cele mai multe au fost uitate… Dar oricare ar fi fost soarta lor, fiind niște produse de televiziune, nu au trecut niciodată prin proba de foc a întâlnirii directe cu publicul. Am făcut acest spectacol-cocktail pentru a da ocazia celor care le-au vazut să le revadă pe scenă, iar celor care erau prea tineri, ori prea ocupați ca să se uite la televizor să le prilejuim o întâlnire cu comedii scurte, cu și depre români”.

Vrajba vecinilor dintr-un bloc, milionarul de carton care cumpără o filarmonică, provincialul care caută să răzbească în București, muncitori cu probleme metafizice… Satira unei lumi pestrițe, cu țâfnele, candoarea și gândirea abisală a eternului locatar din spațiul carpato-danubiano-pontic.

——–

Partenerii media ai sălii Teatrelli sunt: Radio România Cultural, Calendar evenimente, onlinegallery.ro, Big City Life, PR Wave, Teatral.ro, PORT.ro, Diverta, TV City, Zile și Nopți, Ziarul Metropolis și Bucharest Herald.

Add your comment

Cine ne iubeșteCitește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1721614740.4575 s