Acasă » Stiri » Săptămâna aceasta la Teatrelli

Săptămâna aceasta la Teatrelli

Teatrelli vă invită și în această săptămână ce se anunță plină de soare la trei spectacole deosebite: două seri de teatru și una de concert.

Luni, 19 mai, de la ora 20.00 vă așteaptă „Masculin + Feminin = Love”,  un colaj de povestioare nostime despre viața în doi și nu numai. Eter(n)ul feminin versus  Concretul masculin.

EL și EA pe câmpul de luptă al convițtuirii casnice.

EL – vecinul amabil, EA vecina săritoare.

SOȚUL blând pe care-l bântuie un gând. Malefic.

EA vine de la Govora cu o zi mai devreme. EL nu știe că ea vine de la Govora cu o zi mai devreme. EA află de ce nu e bine să vii cu o zi mai devreme de la Govora.

Un cocktail de situații comice peste care plutește, ca o fatalitate, LULU.

Cine este LULU?

Puteți afla, aici, la Teatrelli, unde vă invităm să petreceți o seară deconectantă cu actorii Radu Gabriel, Virginia Mirea, Marius Florea Vizante, Maria Radu și Mihai Muntenița.

Masculin + Feminin = Love. Un spectacol de divertisment – pur și simplu.

Continuăm cu seara de 22 mai, în care formația Nightlosers promite un concert plin de viață. Nightlosers este o trupă înființată în 1994, cunoscută pentru muzica lor ce combină blues american cu elemente de folclor autentic adelenesc. Au devenit cunoscuți publicului român in anii 90 datorită pieselor “Bețivan Ratat” (promovată prin concerte live la PRO FM) și videoclipului piesei “Dragostea-i ca și o râie (Zavaidoc)” ce a refuzat luni de zile să coboare de pe primul loc ân urma voturilor publicului ân cadrul unei emisiuni de muzică de pe TELE 7 ABC.

Încheiem săptămâna de spectacole cu doi dintre actorii noștri favoriți, Marius Bodochi și Dan Tudor, care vor ajunge pe scenă cu un „Taxi Blues”.

Personajul lui Marius Bodochi este Şerban Ion Vasilescu, un mare actor român ajuns şofer de taxi în Germania. Apariţia neaşteptată a unui personaj în staţia de taxi din Hamburg, Nelu, interpretat de Dan Tudor, face ca povestea să devină extrem de amuzantă. Modul în care cei doi interacţionează va fi, desigur, deliciul publicului. Marius Bodochi şi Dan Tudor dialoghează, cântă, dansează, provoacă hohote de râs şi emoţii profunde.

„Din ciocnirea supernovei Dan Tudor cu supernova Marius Bodochi rezultă o explozie destul de greu egalabilă, în care emoția bine escamotată și firescul cinematografic se împletesc cu hazul nebun. La acest spectacol se râde cu lacrimi și cârcei. Un spectacol care dă dependență.”

(Gabriela Hurezean, Muze şi arme, 1 august 2013).

Detalii despre spectacolele puteți găsi pe site-ul creart la secțiunea Teatrelli.

Biletele pot fi achiziționate la sediul creart din Piața Alexandru Lahovari, Nr. 7 (Tel: 0735 560 692) sau prin rețeaua de bilete Eventim 

Program casa de bilete

Luni : închis

De Marți până Sâmbătă : 14.00 – 20.00

Duminică: închis

Partenerii media ai sălii Teatrelli sunt: Modernism.ro, Radio România Cultural, Calendar evenimente, onlinegallery.ro, Big City Life, PR Wave, Teatral.ro, PORT.ro, Diverta, TV City, Zile și Nopți, Ziarul Metropolis și Bucharest Herald.

Add your comment

Cine ne iubește



Citește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1720897274.3384 s