Acasă » Stiri » Săptămâna aceasta la Teatrelli

Săptămâna aceasta la Teatrelli

Săptămâna de evenimente Teatrelli este, de această dată, centrată în jurul teatrului – cu două spectacole ce se vor juca pentru prima dată pe scena noastră și cea dintâi producție proprie, se anunță un program umoristic în ton cu vremea excelentă!

Începem weekendul de vineri, 28 martie, ora 20:00, cu invitația lui Radu Gabriel la „Masculin + Feminin = LOVE”, o serie de sketch-uri pline de haz despre eternul și omniprezentul conflict dintre sexe. Lui Radu Gabriel i se alătură Virginia Mirea, Marius Florea Vizante, Maria Radu și Mihai Muntenița, care ne spun cine are dreptate, cine e mai gelos, cine se complace în rutină mai repede – bărbatul sau femeia?

„Rău, rău – dar mai rău fără rău!”

Sâmbătă, 29 martie, tot de la ora 20:00, ne așteaptă trei personaje debordante, Ludwig, Niccolo și Jo, la un spectacol de pantomimă, muzică și dans, neconvențional și liber de prejudecăți, după un scenariu original de Radu Gheorghe.

Un recital actoricesc, clovnesc, coregrafic cu Mihai Bisericanu, Radu Gheorghe și Georgeta Ciocîrlan, ”Ludwig, Niccolo şi Jo” înseamnă educație muzicală sau educație teatrală sau, și mai bine spus, înseamnă terapie prin muzică și râs.

Încheiem duminică, 30 martie, ora 20:00, cu piesa „Quartet”, când vom urmări povestea emoționantă a patru foști artiști de operă care reușesc să-și unească forțele în efortul de a susține „un ultim concert”, de ziua lui Giuseppe Verdi. Adela Mărculescu, Florina Cercel, Costel Constantin și Damian Crâșmaru, în regia lui Dan Tudor, dau viață unui spectacol emoționant, un adevărat elogiu adus ARTISTULUI, a cărui bucurie de a „arde” în fața publicului de oriunde rămâne nealterată de-a lungul timpului.

Detalii despre spectacolele din noua stagiune puteți găsi pe site-ul creart la secțiunea Teatrelli.

Biletele pot fi achiziționate la sediul creart din Piața Alexandru Lahovari, Nr. 7 (Tel: 0735 560 692) sau prin rețeaua de bilete Eventim 

Program casa de bilete

Luni : închis

De Marți până Sâmbătă : 14.00 – 20.00

Duminică: închis

Partenerii media ai sălii Teatrelli sunt: Radio România Cultural, Calendar evenimente, onlinegallery.ro, Big City Life, PR Wave, Teatral.ro, PORT.ro, Diverta, TV City, Zile și Nopți, Ziarul Metropolis, Fundația Muzza și Bucharest Herald.

Add your comment

Cine ne iubeșteCitește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1721890079.9377 s