Acasă » Stiri » Săptămâna aceasta la Teatrelli (26 mai- 31 mai)

Săptămâna aceasta la Teatrelli (26 mai- 31 mai)

 

26 mai 2014 – Urmează o săptămână plină de voie bună la Teatrelli. Vă așteptăm cu cinci spectacole deosebite de teatru și muzică!

Luni, 26 mai  vă invităm la „Filarmonica de comedie”  –  un spectacol  de miniaturi umoristice, scrise de Radu Gabriel si avându-i ca interpreți principali pe Radu Gabriel, Marius Florea Vizante si Gheorghe Ifrim, trei actori de comedie cunoscuți din aparițiile de pe micul ecran (grupul Vouă, serialele “Las Fierbinți”, ” Pariu cu viața”, “Ultimul stinge lumina” )  cărora li se alătură Leonid Doni și Mihai Munteniță.

Autorul spectacolului, Radu Gabriel, ne-a spus câteva cuvinte despre acest proiect:„De-a lungul timpului am scris pentru televiziune peste 400 de scheciuri, scenete, miniaturi satirice. Unele au rămas în amintirea telespectatorilor, altele au ramas pe YouTube… Cele mai multe au fost uitate… Dar oricare ar fi fost soarta lor, fiind niște produse de televiziune, nu au trecut niciodată prin proba de foc a întâlnirii directe cu publicul. Am facut acest spectacol-cocktail pentru a da ocazia celor care le-au vazut să le revada pe scenă, iar celor care erau prea tineri, ori prea ocupați ca să se uite la televizor să le prilejuim o întâlnire cu comedii scurte, cu și depre români”.

Vrajba vecinilor dintr-un bloc, milionarul de carton care cumpără o filarmonică, provincialul care caută să răzbească în București, muncitori cu probleme metafizice… Satira unei lumi pestrițe, cu țâfnele, candoare, și gândirea abisală a eternului locatar din spațiul Carpato- Danubiano- Pontic.

Miercuri, 28 mai învățăm matematica iubirii cu „Masculin + Feminin = Love” , un colaj de povestioare nostime despre viata in doi si nu numai. Eter(n)ul feminin versus  Concretul masculin.

EL si EA pe campul de lupta al convietuirii casnice.

EL – vecinul amabil, EA vecina saritoare.

SOTUL bland pe care-l bantuie un gand. Malefic.

EA vine de la Govora cu o zi mai devreme. EL nu stie ca ea vine de la Govora cu o zi mai devreme. EA afla de ce nu e bine sa vii cu o zi mai devreme de la Govora.

Un cocktail de situatii comice peste care pluteste, ca o fatalitate, LULU.

Cine este LULU?

Puteti afla, aici, la Teatrelli, unde va invitam sa petreceti o seara deconectanta cu actorii Radu Gabriel, Virginia Mirea, Marius Florea Vizante, Maria Radu si Mihai Muntenita.

Masculin + Feminin = Love. Un spectacol de divertisment – pur si simplu.

Joi, 29 mai ne vor aștepta băieții din Classic Beat Orchestra (Mischa Simeonov – pian, Emanuel Vots – violă, Gabriel Cîrcea – percuție, Mihail Grigore – violoncel), singura trupă din România care readuce muzica clasică în actualitate. Mischa Simeonov, fondatorul și liderul proiectului, a venit cu ideea de a îmbina muzica claiscă cu ritmuri moderne pur întâmplător, cum se întâmplă de altfel cu toate ideile mari. În vremea studenției, în Anglia, aflat la o petrecere în campus, pe hol a auzit dintr-o cameră muzică electronică și din alta muzică clasică și atunci i-a venit ideea proiectului.

Improvizațiile sunt elementul distinctiv al fiecărui spectacol, transformând fiecare concert într-un eveniment unic.

Classic Beat Orchestra s-a născut din dorința de a combate ideea potrivit căreia muzica clasică este apanajul exclusiv al elitelor și, totodata, de a o reîmprospata în spiritul modernității. După structura unei piese de jazz, fiecare instrumentist are prevăzute solo-urile sale, iar improvizatia este nelipsită, spre deliciul publicului.

Vineri, 30 mai vom avea parte de prima vizită a Analiei Selis la Sala Teatrelli, pentru o seară de tango, milonga și muzică tradițională latino-americană alături de Mariano Castro ( NARCOTANGO).

ANALIA SELIS:

“Acest proiect a pornit de la faptul simplu și minunat că în Romania, în București, există un pianist din….ARGENTINA!!
Mariano Castro este membru al renumitei trupe “Narcotango”. Este un pianist excelent și un muzician de excepție. Ne-am alaturat și am inceput să cântăm muzica noastră, care ne place și ne reprezintă ca Argentinieni și latino-americani. Stilurile de muzică pe care le abordăm sunt: tango, milonga, vals și folclor argentinian și muzica tradițională latino-americană, în general. Oferim un concert de muzică frumoasă, specială, simplă, dar minuțios lucrată.
Vor cânta alături de noi: Adrian Aldea (voce), Eduard Serei (chitară) și Gilberto Ortega (percuție) “

Sâmbătă, 31 mai revine „Quartet” prima producție Teatrelli.Patru mari actori își unesc forțele într-un spectacol emoționant, un adevărat elogiu adus artistului, a cărui bucurie de a „arde” în fața publicului de oriunde rămâne nealterată de-a lungul timpului.

Costel Constantin, Adela Mărculescu, Damian Crâșmaru și Florina Cercel, sub bagheta regizorală a „neastâmpăratului” Dan Tudor, reușesc împreună să sublinieze efortul de a susține „un ultim concert” – de ziua lui Verdi – în fața spectatorilor, de data asta de la azilul de bătrâni în care sunt obligați să-și petreacă anii din urmă ai vieții patru foști artiști de operă care au format cândva un renumit Quartet.

Vă invităm să ne bucurăm împreună de acest adevărat regal teatral!

 

Detalii despre spectacolele puteți găsi pe site-ul creart la secțiunea Teatrelli.

 

Biletele pot fi achiziționate la sediul creart din Piața Alexandru Lahovari, Nr. 7 (Tel: 0735 560 692) sau prin rețeaua de bilete Eventim 

Program casa de bilete

Luni : închis

De Marți până Sâmbătă : 14.00 – 20.00

Duminică: închis

Partenerii media ai sălii Teatrelli sunt: Modernism.ro, Radio România Cultural, Calendar evenimente, onlinegallery.ro, Big City Life, PR Wave, Teatral.ro, PORT.ro, Diverta, TV City, Zile și Nopți, Ziarul Metropolis și Bucharest Herald.

Add your comment

Cine ne iubeșteCitește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1717043987.3978 s