Acasă » Stiri » S-a dat startul sărbătorilor de iarnă în Capitală, odată cu deschiderea Târgului de Crăciun București!

S-a dat startul sărbătorilor de iarnă în Capitală, odată cu deschiderea Târgului de Crăciun București!

– Milioane de lumini de sărbătoare au colorat Bucureștiul seara trecută

– 25.000 de oameni la aprinderea luminilor și peste 50.000 de vizitatori în ziua deschiderii la Târgul de Crăciun București

– Târgul de Crăciun București este cel mai mare târg de Crăciun din România, fiind desfășurat pe o suprafață de peste 16.000 mp, în Piața Constituției

– Concerte, spectacole și atracții pentru întreaga familie, patinoar în aer liber de 600 mp, carusel, ateliere pentru copii, Casa lui Moș Crăciun, târg cu obiecte artizanale, decorațiuni, mâncăruri și produse din toate zonele țării

– Intrarea este liberă

Bucureștiul a îmbrăcat straie de sărbătoare pe 28 noiembrie. Într-o atmosferă captivantă și în prezența unui număr impresionant de vizitatori, seara trecută s-au aprins luminile festive în Capitală și s-a deschis Târgul de Crăciun București, organizat de Primăria Capitalei, prin creart.

25.000 de oameni au participat la momentul aprinderii luminilor, în Piața Constituției, și peste 50.000 de vizitatori au trecut pragul Târgului de Crăciun București în ziua deschiderii. Lidia Buble, Voltaj, Loredana & Banda Agurida și Corul de copii Radio au fost primii artiști care au urcat pe scenă, la cea de-a XIII-a ediție a târgului, publicul fredonând cele mai cunoscute melodii ale acestora.

Luminile festive ale orașului, cu tema „Euro 2020 – București, oraș gazdă”, au fost aprinse de Ambasadorul EURO 2020, Miodrag Belodedici, alături de doi copii din Corul de Copii Radio și de o tânără născută la Revoluție, într-un gest simbolic.

Ediţia 2020 a Campionatului EURO este unică şi aniversează 60 de ani de la primul Campionat European de Fotbal. Bucureştiul are onoarea de a se număra printre cele 12            Oraşe Gazdă ale EURO 2020. Experienţa Campionatului poate fi trăită chiar în Târgul de Crăciun București, care găzduiește, până pe 30 noiembrie, Trofeul UEFA EURO 2020 (cu care vizitatorii își pot face fotografii) și spații special amenajate pentru demonstrații de minifotbal. Mai mult, pe 30 noiembrie va avea loc, în Capitala României, tragerea la sorți pentru stabilirea grupelor turneului final UEFA EURO 2020.

Târgul de Crăciun București va fi deschis până pe 26 decembrie 2019, inclusiv. Timp de aproape o lună își așteaptă oaspeții, români și – din ce în ce mai mulți – străini, cu un program artistic variat, atracții pentru toate vârstele – patinoar, carusel, Casa lui Moș Crăciun, o serie de noutăți și surprize, bunătăți și preparate tradiționale, dar și decorațiuni de sezon și produse de artizanat.

Târgul de Crăciun București pregatește un programul artistic la scenă în weekenduri, precum și în zilele de ‪1 Decembrie – Ziua Națională a României, ‪6 decembrie – de Moș Nicolae, 13 decembrie – Sosirea Mosului, iar din 20 și până în 26 decembrie vor fi spectacole la scenă în fiecare seară, cu un Concert Extraordinar de Craciun – SILENT NIGHT în seara de Ajun.

__

Partener: Compania Națională Aeroporturi București

Partener media – radio: Magic FM

Parteneri media – TV: TVR 1 // România TV

Sponsori: Coca-Cola // Kandia

 

 

Cine ne iubeșteCitește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1721790719.0169 s