Acasă » Stiri » Romanian Creators prezintă noi creatori autohtoni pe platformă

Romanian Creators prezintă noi creatori autohtoni pe platformă

Romanian Creatorswww.romaniancreators.ro, platforma online de promovare a creatorilor autohtoni lansată de Creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, a cucerit atât publicul, cât și creatorii întreprinzători, prezentând pe website, înainte de Mărțișor, peste 50 de noi expozanți.

Datorită succesului de care s-a bucurat – în timpul scurt de la lansare și până astăzi – în rândul celor cărora li se adresează, tot mai mulți creatori și-au manifestat interesul de a fi prezenți pe platformă și în comunitatea Romanian Creators. În urma înscrierilor, platforma găzduiește acum peste 130 de designeri, producători, artizani și meșteșugari români.

O nouă interfață de Mărțișor

Beneficiind, în această perioadă, și de o nouă interfață primăvăratică, adaptată perioadei de Mărțișor, platforma este un târg virtual și, totodată, o modalitate prin care Creart își arată susținerea față de creatorii români cu afaceri locale, care sunt promovați și prezentați publicului larg, în online, fără taxă de participare. De la design modern de bijuterii, accesorii și îmbrăcăminte, până la zona gastronomică, artă populară, cărți, jucării, cosmetice și produse de îngrijire, website-ul Romanian Creators este o punte de acces între consumator și afaceri românești cu o nevoie naturală de expunere în contextul actual.

Platforma nu asigură activitate comercială, ci stricta promovare a creatorilor către public, indicând de asemenea, mijloacele prin care doritorii pot cumpăra respectivele produse direct de la designeri, artizani, producători sau meșteri populari. Astfel, inspirația pentru achiziționarea unor obiecte și produse autentice este la un click distanță, în categorii precum: mărțișor, artă populară, artă gastronomică, decorațiuni, obiecte vestimentare, accesorii și bijuterii, cosmetice și îngrijire personală, cărți și jucării.

Înscrieri

Creart susține creatorii autohtoni, prin dezvoltarea continuă a platformei online de prezentare și promovare a obiectelor de design sau tradiționale, precum și a produselor specifice gastronomiei românești.

Creatorii interesați să primească informații despre cum pot face parte din comunitatea Romanian Creators, pot trimite un e-mail la adresa romaniancreators@creart.ro, care să conțină: fotografii de prezentare ale produselor (format .jpeg); logo-ul brand-ului (format .jpg, .png); o scurtă prezentare a brand-ului; date de contact (Email, Website, Facebook, Instagram, Youtube etc.).

Email-urile primite vor intra automat în baza de date Romanian Creators, creatorii fiind informați cu privire la viitoarele etape de înscrieri pentru a obține un spațiu virtual de promovare pe platformă.

Detalii pe pagina de Facebook Romanian Creators și pe website-ul www.romaniancreators.ro.

Cine ne iubeșteCitește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1718893176.6177 s