Acasă » teatrelli - Theatre, music and more... » Recital „ALI – fantis si cei 40 de coti”

Recital „ALI – fantis si cei 40 de coti”

Seara de ieri a fost una cu adevărat specială pentru creart, întrucât a avut loc primul spectacol deschis publicului în sala „teatrelli: theatre, music and more” și anume, recitalul maestrului Nicu Alifantis, „ALI – fantis și cei 40 de coți”.

Artist multipremiat, cu 18 albume lansate și un portofoliu în care regăsim peste 4000 de concerte și mai mult de 100 de piese de teatru pentru care a compus coloana sonoră, Nicu Alifantis a serbat vineri, alături de publicul său, 40 de ani, sau așa cum se spune în popor, coți, de activitate artistică.

Nicu Alifantis face parte din artiștii care au bucurat inimile multor români printr-un folk de calitate, prin intermediul căruia transmite aceeași emoție, chiar și după 40 de ani de activitate. Cu o voce calmă, liniștitoare, artistul reușește să spună o poveste prin fiecare piesă, ajutându-se de versuri, linie melodică și acorduri de chitară.

Într-o atmosferă relaxată, intimă, sala teatrelli și-a primit, timid, dar cu brațele larg deschise, primii oaspeți, oferindu-le un spectacol conform așteptărilor, ce a trezit emoții, surâsuri și voie bună. Cinci chitare în mijlocul unei scene semnalau un recital simplu, dar suficient de puternic în acorduri, un concert menit să sublinieze importanța muzicii de calitate, lipsită de înflorituri și artificii.

Maestrul Alifantis și-a făcut apariția în sală afișând un zâmbet prietenos către public, ca al unor prieteni în clipa revederii. Recitalul a debutat cu melodia „Emoție de toamnă”, pe versurile lui Nichita Stănescu, numele poeziei reverberând în sală prin starea transmisă. Nicu Alifantis a reușit să castige simpatia întregului public din teatrelli, care s-a bucurat din plin de fiecare moment. Conceptul recitalului a fost unul diferit, născut din dorința de a oferi publicului său un produs aparte, care vine la pachet cu o gamă variată de emoții ce ne surprinde de fiecare dată.

Seara inaugurală a teatrelli fost exact cum ne așteptam, excelentă, reușind să aducă laolaltă piesele bine cunoscute ale artistului, dar si piese noi, de pe ultimul album, „Mozaic”. Publicul s-a putut delecta cu o reprezentație simplă, naturală și frumoasă, reacțiile oamenilor fiind pe măsura spectacolului oferit. Momentul culminant al show-ului a fost reprezentat de aplauzele necontenite și de intervenția publicului, care a cântat la unison cu maestrul melodia „E prea frumos la tine-n suflet”.

Îl felicităm din toată inima pe maestrul Nicu Alifantis pentru un spectacol minunat, care a deschis seria concertelor și spectacolelor în sala teatrelli și le mulțumim celor prezenți pentru că au fost parte din povestea noastră!

Add your comment

Cine ne iubeșteCitește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1721888276.7312 s