Acasă » teatrelli - Theatre, music and more... » Interviuri teatrelli » Radu Gabriel – Despre Masculin și despre Feminin

Radu Gabriel – Despre Masculin și despre Feminin

  1. Cum v-a venit ideea unui spectacol care să trateze „ diferențele” dintre femei și bărbați?

Nu e chiar o idee nouă. Toată literatura, filmul, dramaturgia, ba chiar istoria lumii au ca pivot relația dintre bărbat și femeie. Se pare că pe oameni îi preocupă acest lucru dacă se tot străduiesc  să-i dea de cap de atâta amar de vreme. Noi am preferat să luam partea amuzantă  a lucrurilor.

 

  1. Din descrierea spectacolului aflăm că EL și EA sunt pe „câmpul de luptă al conviețuirii casnice” , cine credeți că are mai multe atuuri în această „luptă”?

Femeia, fără îndoială. Bărbatul are doar iluzia că este „sexul tare”. Întreținută discret,cu meșteșug ancestral de către parteneră.

 

  1. Cât de mult ajută umorul în „bătălia” între sexe?

Probabil că foarte mult. În toate revistele de gen, la întrebarea despre partenerul  ideal, femeile răspund invariabil că ar trebui musai să aibă simțul umorului. De bună seamă, cu intuiția care le caracterizează, știu dânsele că, decât să ai lângă tine pe unul cu nervii la pământ mai bine pe unul care râde din orice.

 

  1. Și totuși, cine-i LULU?

Lulu este cheia tuturor problemelor. Când totul pare iremediabil pierdut, apare Lulu și totul se rezolvă.

 

 

Spectacolul   „Masculin+Feminin = LOVE” cu Radu Gabriel, Virginia Mirea, Marius Florea Vizante, Maria Radu și Mihai Muntenița se va juca pe data de 19 mai la Sala Teatrelli. Mai multe detalii despre spectacol pot fi găsite AICI.

 

Add your comment

Cine ne iubeșteCitește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1717037946.4517 s