Acasă » Stiri » Radu Beligan într-o producție teatrală de excepție la Teatrelli

Radu Beligan într-o producție teatrală de excepție la Teatrelli

Nemuritorul

Vineri, 4 martie 2016, la sala Teatrelli, situată în Piața Alexandru Lahovari nr. 7, a avut loc premiera spectacolului „Nemuritorul” de Mona Radu, în regia lui Dan Tudor, cu maestrul Radu Beligan, Maia Morgenstern și Marius Bodochi în rolurile principale.

Distribuția spectacolului este completată de actorii Ana Maria Lazăr, Adriana Guluțanu, Raluca Straia și Ramona Olteanu, iar scenografia este semnată de Corina Grămoșteanu. De asemenea, spectacolul prinde contur prin muzica originală asigurată de Vlaicu Golcea și prin mișcarea scenică atent creionată de Florin Fieroiu.

Marius, un tânăr tomnatic cu posibilități materiale, cumpără, pentru el și pentru viitoarea sa soție, Izabela, o croazieră  foarte scumpă în jurul lumii. Dar, pentru că Izabela îl părăsește înainte de nuntă, iar biletele sunt nominale și nerambursabile,  Marius caută o femeie care să îl însoțească în această călătorie –  cu condiția  ca ea să poarte același nume cu fosta logodnică. Întâmplarea face ca peste anunțul lui să dea Felix, un cercetător vârstnic, plictisit de lungul său mariaj, cu Izabela, o casnică amatoare de telenovele. Tentat de posibilitatea de a rămâne câteva luni singur, Felix reușește, prin câteva manevre mârșave, să-și convingă soția să plece în călătorie cu necunoscutul care, la rândul lui, crede că va fi însoțit de o femeie tânără și atrăgătoare. Ceea ce Felix nu are cum să știe, însă, este că Marius, deprimat de insuccesele lui amoroase, nu este complet dezinteresat, ci intențioanează să se sinucidă împreună cu noua lui parteneră de voiaj, cu sau fără acordul acesteia.”

Spectacolul se joacă la sala Teatrelli, din incinta sediului Creart (Piața Alexandru Lahovari, nr. 7), iar programul reprezentațiilor viitoare poate fi consultat pe site-ul Creart la rubrica Evenimente sau la casa de bilete a sălii de spectacole, la nr. de telefon 0735 560 692.

Cine ne iubeșteCitește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1717051947.9657 s