Acasă » Stiri » Program BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL: 22-24 august 2014

Program BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL: 22-24 august 2014

Primăria Municipiului București, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, organizează în acest weekend, în Parcul Herăstrău – zona Roaba de Cultură,  prima ediție a festivalului internațional de muzică ,,BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL”.  

Bucureșteni și nu numai  sunt invitați să se bucure timp de trei zile de concerte în aer liber, o zonă de gastronomie internațională și un bazar cu branduri românești.

Subcarpați, URMA, Boogie Belgique (Belgia), Balkan Session & Adrian Naidin și Romania Groove sunt artiștii care vor cânta în prima seară a festivalului (vineri, 22 august).

În cea de-a doua zi, sâmbătă, 23 august, vor urca pe scenă Jaya The Cat, The Moorings, ShaZaLakazoo (Serbia), E.M.I.L., Basska, Steaua de Mare și Danaga, urmați de DJ Ravin & Theodosii Spassov feat. 9 lăutari & Damian Drăghici (Franța, Bulgaria, România), Big Band & Irina Sârbu & Elena Moroșanu & Maria Răducanu, Alexandrina, BaBa ZuLa, COMA, Cuantune și Danaga în ultima zi (duminică, 24 august).

Prima ediție a BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL din Parcul Herăstrău, zona Roaba de Cultură, se va desfășura în intervalul 15.00 – 23.00 (vineri) și între orele 10.00 – 23:00 (sâmbătă și duminică). Intrarea este LIBERĂ.

 

FOOD  BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL

În zona de gastronomie internațională, bucureștenii vor putea alege dintr-o gamă variată de specialități.

Astfel, cel mai nou restaurant indian din București pregătește rețete presărate cu aromele subtile și condimentele din țara celor o mie de zei. Tot în Herăstrău,unul dintre cele mai renumite restaurante chinezești din București îi așteaptă pe vizitatori cu deliciile bucătăriei chinezești, iar iubitorii de dulciuri se vor putea răsfățasavurând gustul autentic italian al produselor unui adevărat atelier de creație.

 

Bazar BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL

Pe lângă muzică și gastronomie internațională, festivalul găzduiește și un BAZAR în care sunt reunite branduri 100% românești, precum Lana Bălana, Fuyor, Allkimik, „Mă port românește”, Utopic Art și Denimusic.

 

BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL se înscrie în seria evenimentelor dedicate celebrării a 555 de ani de la prima atestare documentară a Bucureștiului.

 

NOTĂ:

Mai multe detalii despre eveniment și programul complet îl puteți găsi accesând link-urile de mai jos:

www.fb.com/bucharestgreensoundsfestival

 www.creart.ro

Event FB – www.fb.com/events/433476896790197

Add your comment

Cine ne iubeșteCitește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1716186326.5261 s