Acasă » Stiri » Primul videoclip al trupei Cred Că Sunt Extraterestru (noul proiect al lui AFO) – “Start Rec”, în regia lui Hypno, va fi lansat pe miercuri, 27 mai, la Grădina cu Filme

Primul videoclip al trupei Cred Că Sunt Extraterestru (noul proiect al lui AFO) – “Start Rec”, în regia lui Hypno, va fi lansat pe miercuri, 27 mai, la Grădina cu Filme

Primul videoclip  al trupei Cred Ca Sunt Extraterestru (noul proiect al lui AFO) –  “Start Rec”, in regia lui Hypno, va fi lansat pe miercuri, 27 mai, la Gradina cu Filme din Bucuresti, incepand cu ora 19:00.

Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile.

“Piesa Start Rec, care este de fapt prima piesa a trupei Cred Ca Sunt Extraterestru, este o metafora ce se refera la fuga de a te lupta cu tine, la faptul ca prea multi ne lasam sedusi de ego si de isipite si ajungem sa cadem in propria capcana. Si eu m-am luptat ani de zile cu ego-ul meu, dusmanul meu imaginar, care ma mai incearca si acum” –  AFO (Cred Ca sunt Extraterestru)

„Conceptul videoclipului Start Rec are legatura cu senzatia ca toti ne credem in felul nostru extraterestri si ca speram ca, intr-o zi, sa vina cineva de undeva de sus si sa ne confirme. Unii dintre noi sunt mai pregatiti pentru acel moment si cu cat esti mai convins ca acel moment va veni, cu atat devii mai observator si mai putin implicat in ceea ce se intampla in jurul tau si incerci sa te izolezi intr-un observator (undeva la inaltime).  Idealul apare cand acolo, in observator, nu esti singur. ci cu cativa care cred in acelasi sentiment ca si tine. Cred ca sunt extraterestru si eu … de multe ori” – Hypno, regizorul clipului.

Cred Ca Sunt Extraterestru este “o trupa de muzica inteligenta romaneasca”, dupa cum o descrie Afo, initiatorul acesteia, ce s-a format in Bucuresti in 2015.  Grupul este alcatuit din vocalul AFO (Emil Teleaga), chitaristul Cristi Anca (Americanu), synthuri – Power pe Vinil si tobarul Dan Alexandru (Cretu). Stilul muzical variat este o fuziune intre rap traditional cu diverse elemente de rock alternativ, electro, funk si rock psihedelic.

Proiectul a pornit din studio-ul Baba Novac,  unde inregistreaza Subcarpati, Argatu’, Fratii Grime si Fantome.

Primul concert oficial al trupei va fi sustinut pe 30 mai, la Arenele Romane, in cadrul primei editii a Soundcheck Fest 021, unde vor urca, de asemenea, pe scena Subcarpati, Argatu’, care isi lanseaza volumul III si trupa Fantome, ce apare pentru prima data in public.

Primul album al trupei  Cred Ca Sunt Extraterestru este in lucru si urmeaza sa fie lansat in toamna lui 2015.

“Nu m-am apucat sa vorbesc despre creaturi mici si verzi cum multi probabil se asteapta sa auda. Extraterestru este cel care nu este inteles pe deplin, dar are capacitatea de a receptiona mesajele primite din Univers. In general, vorbim despre lupta pentru Adevar, adevarul adevarat care este tinut ascuns de oameni inca de la formarea lumii, folosirea Cunoasterii cu intelepciune, explorarea si conservarea cunoasterii si practicile spirituale ale stramosilor nostri. As zice ca este o muzica de stare. Stari cu care se poate identifica oricine e constient de propria perceptie. Albumul este dedicat in totalitate tuturor celor care au plecat dintre noi, celor care sunt prezenti printre noi si celor care urmeaza sa se nasca” – AFO

Event: https://www.facebook.com/events/1585101128439455/

Cine ne iubeșteCitește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1721903504.7547 s