Acasă » Stiri » Primăria Capitalei, prin creart este partener principal al celei de-a opta ediții BIKE FEST!

Primăria Capitalei, prin creart este partener principal al celei de-a opta ediții BIKE FEST!

Primăria Capitalei, prin creart este partener principal la cea de-a opta ediție BIKE FEST, care are loc pe 1 și 2 septembrie, în Parcul Izvor din București. Peste 30.000 de oameni au sărbătorit de-a lungul celor opt ediții bicicleta și tot ce aduce ea în viețile oamenilor: bucurie, entuziasm, prietenie, sănătate și – nu chiar în ultimul rând – competitivitate și sportivitate.

BikeFest înseamnă două zile de distracție pe două roți, competiții și premii, concerte, relaxare și, deloc în ultimul rând, o cauză în care noi credem și pe care v-o propunem și vouă din toată inima: cauza sportivilor paralimpici. Hai să-i ajutăm să ajungă la Jocurile Paralimpice de la Tokyo! Chiar merită!

  • URBAN RACE, cu cele două curse: Urban Race MTB, dedicată mountain biker-ilor și Urban Race ROAD, pentru iubitorii curselor de șosea.
  • Music & Cycling Marathon- LET’S ROCK THE 90’s SPIRIT: un regal de cycling, de cinci ore, în compania celor mai buni instructori din țară, în mijlocul echipei-fenomen, Music & Cycling!
  • Speed Race: cei care au nevoie să-și testeze nivelul adrenalinei, pot participa la cea mai rapidă competiție!
  • Flinstone Race: mergi cât nu te țin pedalele!
  • Cupa Mondială de cornete și invizoace: readucerea aminte a jocurilor copilăriei!
  • Energy Boutique la BikeFest – Sistemul National de Reciclare a Bateriilor aduce Energy Boutique va colecta baterii uzate și va oferi drept premii accesorii pentru bicicliști!
  • Amsterdam Stories/Talcioc: un proiect care prezintă biciclete cu poveste, aduse din Amsterdam. Cele mai multe dintre ele sunt Gazelle si Batavus, mărci cunoscute și de calitate. Amsterdam Stories este despre pasiunea pentru biciclete.
  • Playground Area: Cei mici si cei mari vor avea o zona special amenajată, unde vor participa la cele mai fun competitii, activitati de relaxare, ateliere, jocuri ale copilariei, face painting.
  • Super concerte cu Unflicted, Cred ca sunt extraterestru, Macanache & The Putreds

Acum e momentul pentru ceva în plus. Pentru ceva mai mult de-atât și mai bun. Toți banii din taxa de participare la Urban Race – MTB & ROAD merg la sportivii paralimpici. La oamenii pentru care imposibilul nu există. La oamenii care ne arată că, dacă vrei să zbori, nu trebuie decât să crezi că ai aripi și să le întinzi!

Așa că, ia-ți prietenii și vino la BikeFest, locul în care ziua începe cu bicicleta și se termină cu bicicleta și cu o faptă bună. Distracția durează două zile,  în 1 si 2 septembrie, în parcul Izvor din Bucuresti. BikeFest înseamnă cele mai fun competiții, activități de relaxare, muzică și multe, multe premii.

Și anul acesta, la Urban Race – MTB & ROAD, ne bucurăm de sprijinul și de experiența echipei NoMad, așa că o să ai parte de o super competiție în curtea Palatului Parlamentului. Nu îți trebuie decât o bicicletă de MTB sau o cursieră pentru a te înscrie la cursa de MTB sau la cea de Road, sau, de ce nu, la ambele curse!

BikeFest este despre prieteni, oameni relaxați și prietenoși ca tine și despre pasiunea noastră, a tuturor, pentru pedalat.

Pentru detalii despre BikeFest 2018, accesați: www.bikefest.ro

BikeFest este un eveniment organizat în scopul consolidării comunității de bicicliști și promovării bicicletei ca mijloc de transport alternativ. BikeFest este un eveniment organizat de Asociația Green Revolution în parteneriat cu Raiffeisen Bank.

Cu sprijinul: Camerei Deputaților

Parteneri prinicipali: Primăria Municipiului București, creart

Sponsori: Raiffeisen Bank, Hervis, SNRB

Parteneri: Nomad, Music&Cycling, Comitetul Național Paralimpic, Sprint Sports, C.U.B, Grigorescu & Stefanica

Parteneri media: Virgin Radio, Guerrilla, Libertatea, Unica, Avantaje, Auto Bild, Green Report, FreeRider.ro, V for Verde, Romania Pozitiva, Itsy Bitsy!

Cine ne iubeșteCitește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1721893452.6021 s