Acasă » Stiri » Piesa ,,Quartet”, prima producție Teatrelli, vă așteaptă la premieră în data de 2 martie!

Piesa ,,Quartet”, prima producție Teatrelli, vă așteaptă la premieră în data de 2 martie!

Duminică, 2 martie, de la ora 20:00, sala Teatrelli găzduiește prima producție proprie și vă așteaptă la un spectacol de excepție ce are în distibuție mari actori ai scenei românești: Florina Cercel,  Damian Crâşmaru, Adela Mărculescu și Costel Constantin.

Spectacolul ,,Quartet”, aflat sub bagheta regizorală a lui Dan Tudor, este construit ca un elogiu adus Artistului și condiției sale într-o lume perenă, care trăiește la cote sublime fiecare reprezentație și a cărui existență se consumă în sfera ARTEI. Viața artistului este compusă din momente de excepție trăite pe scenă, sub privirile pline de admirație ale publicului, iar bucuria de a ,,arde” în fața celorlați rămâne nealterată de-a lungul timpului.

Costel Constantin, Adela Mărculescu, Damian Crâșmaru și Florina Cercel sunt patru foști artiști de operă care au format cândva un renumit Quartet iar, acum pensionați, se reunesc  pentru a susține „un ultim concert” – de ziua lui Verdi – în fața spectatorilor, de data asta de la azilul de bătrâni în care sunt obligați să-și petreacă anii din urmă ai vieții. Un spectacol emoționant care ascunde, dincolo de umorul savuros al replicilor, adevărul despre o lume trecătoare, despre timpul care nu iartă și despre viața artistului care rămâne fidel propriilor valori și condiții.

Săptămâna viitoare este dedicată, în întregime, spectacolului ,,Quartet”, care va fi pus în scenă în datele de 2, 3, 4, 5 martie, urmând ca acesta să fie jucat întreaga stagiune, până în luna iunie a anului curent.

Detalii despre spectacolele din noua stagiune puteți găsi pe site-ul creart la secțiunea teatrelli.

Biletele pot fi achiziționate la sediul creart din Piața Alexandru Lahovari, Nr. 7 (Program – L: închis; Ma – Mi: 14.00 – 18.00; Joi – Vi – Sâ: 16.00 – 20.00; D: închis. Tel: 0723 057 440) sau prin rețeaua de bilete Eventim 

Partenerii media ai sălii teatrelli sunt: Radio România Cultural, Calendar evenimente, onlinegallery.ro, Bigcitylife.ro, Teatral.ro, PORT.ro, Diverta, Fundația Muzza și Bucharest Herald.

Add your comment

Cine ne iubeșteCitește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1713058556.2623 s