Acasă » Stiri » Peste 40.000 de oameni la cea de-a treia ediție BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL!

Peste 40.000 de oameni la cea de-a treia ediție BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL!

Primarul General, Gabriela Firea:

“Mulțumesc bucureștenilor că au participat în număr atât de mare la evenimentul organizat de Primăria Generală, în parcul Herăstrău. Suntem mândri că astfel de manifestări culturale sunt apreciate și includ Bucureștiul pe lista marilor capitale europene care organizează festivaluri de prestigiu, încurajând turismul de festival, dar și accesul gratuit la cultură”.

Weekend-ul trecut a avut loc cea de-a treia ediție a festivalului BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL, eveniment cu intrare liberă, organizat de Primăria Municipiului București, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție, în Parcul Herăstrău.

Festivalul a adus în capitală concerte ale unor trupe internaționale de renume, precum: MANDO DIAO, THE HERBALISER, MAD CADDIES, KOOP OSCAR ORCHESTRA, N.O.H.A., OTROS AIRES, SCARECROW sau STRUNG OUT, dar și ale unor artiști locali îndrăgiți de publicul bucureștean: Subcarpați, Vița de Vie, Helen, Cred Că Sunt Extraterestru, E.M.I.L., RoadkillSoda, Harlequin_Jack, The Kryptonite Sparks, Lucia, Otherside, Pistol cu Capse, Omelette, Soul Serenade, DJ Hefe, Jurjak, Groove Therapy cu Eugen și Fanas.

În prima zi a festivalului, pe 26 august, spectatorii au dansat împreună cu trupele N.O.H.A. și SCARECROW, iar pe Main Stage s-a auzit în premieră noul album al trupei Subcarpați, intitulat „Satele Unite ale Balcanilor”, album ce a fost lansat oficial pe 27 august pe site-ul www.subcarpati.com, de unde poate fi descărcat în mod gratuit.

În cea de-a doua zi, pe 27 august, STRUNG OUT a oferit un show dinamic pe acordurile punk-rock ale formației originare din California, trupa MAD CADDIES a adus un val de energie cu mix-ul de influențe reggae, punk, ska și pop, iar cei de la MANDO DIAO, aflați pentru prima oară în România, le-au oferit fanilor o experiență indie-pop-rock, publicul cântând la unison piesele celebre ale artiștilor suedezi, precum “Dance With Somebody” sau “Gloria”.

Ultima zi a festivalului, 28 august, a creat un tablou eclectic în peisajul muzical de pe Main Stage, cu stiluri precum tango clasic, muzică electronică, muzică clasică, jazz, hip-hop, funk sau soul, aduse de trupele internaționale OTROS AIRES, KOOP OSCAR ORCHESTRA și THE HERBALISER. Pasionații de muzică și dans aflați în public au oferit un spectacol neașteptat de cealaltă parte a scenei, prin dansuri de tango, executate cu pasiune de către spectatori, completând festivalul cu un cadru încărcat de emoție și energie pozitivă.

Bazarul a reprezentat zona din festival dedicată suvenirurilor, oferind publicului o gamă variată de tricouri și accesorii, dar și tatuaje cu simbolurile trupelor preferate, precum Subcarpați sau MANDO DIAO. Zona LOUNGE a adunat spectatorii dornici de a se relaxa cu băuturi răcoritoare, ascultând pe fundal piesele artiștilor îndrăgiți, festivalul devenind astfel un spațiu cu acces gratuit la muzică și distracție în aer liber.

Urmărește cele mai frumoase momente din cadrul celei de-a treia ediții pe:

Facebook creart www.facebook.com/bucharestgreensoundsfestival

Youtube creart – http://goo.gl/GKomUo

_P__1960

Mad-Caddies-GreenSound-Festival-Parcul-Herastrau-27-august-2016-12

The-Herbaliser-GreenSounds-Festival-Parcul-Herastrau-28-august-2016-20

The-Herbaliser-GreenSounds-Festival-Parcul-Herastrau-28-august-2016-50

Vita-de-Vie-GreenSound-Festival-Parcul-Herastrau-27-august-2016-15

x-38

Cine ne iubeșteCitește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1719146307.1929 s