Peste 15.000 de spectatori la cea de-a doua ediție Creative Fest 2015

Cea de-a doua ediție a Festivalului de cultură și artă urbană Creative Fest, desfășurat weekend-ul trecut în Capitală, a atras peste 15.000 de spectatori în cele două zile de eveniment.

Unul dintre cele mai așteptate momente ale festivalului a fost primul concert pe care artistul Yasiin Bey, cunoscut şi sub numele de Mos Def, l-a susținut în România, pe 6 septembrie. Și rapperii de la Onyx s-au ridicat la înălțimea așteptărilor, aducând pe scenă energia cu care și-au obișnuit fanii.

Line-up-ul celor două zile a fost completat de unele dintre cele mai în vogă trupe ale momentului – Grimus, Şuie Paparude, Robin & The Backstabbers, DOC & Vlad Dobrescu feat. Cedry2k & Carbon, Gojira & Planet H, Professor P & DJ Akilles (Suedia), Les Elephants Bizarres, Basska şi Tony Baboon Band.

Demonstrații de graffiti, space painting, 3D urban art, freestyle football și extreme biking au fost puncte de atracție suplimentare pe agenda festivalului, de care publicul prezent s-a bucurat din plin.

Grafferii de la Sweet Damage Crew au livrat o experienţă vizuală inedită, zugrăvind Capitala într-o manieră originală pe un perete de peste 15 metri lungime. Alți doi artiști – Daniel Relenschi și Cristian Trucă – au creat, pe tot parcursul evenimentului, mai multe desene tri-dimensionale, folosind o tehnică puțin întrebuințată în România, iar Zoltan Martonos și-a demonstrat îndemânarea în domeniul space paintingului.

După ce a cucerit Vestul, fiind prezent la Mondialele de BMX de la Köln, biker-ul Alin Moldovan a animat rampa specială cu o serie de cascadorii spectaculoase, iar trupa de dans Freakquency, alcătuită din opt băieţi plini de energie și pasionați de breakdance, au animat atmosfera de pe scena secundară a festivalului.

IMG_8531

Creative Fest este un eveniment organizat de Primăria Municipiului București, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție.

Parteneri: Administrația Lacuri Parcuri și Agrement București (ALPAB), Desperados.

Parteneri Media: Ziarul Ring, orasulmeu.ro, zilesinopti.ro, agenda.liternet.ro, urban.ro, e-zeppelin.ro, iconcert.ro, infomusic.ro, vinsieu.ro, urbanology.ro, metropotam.ro, Mic Check, PR Wave, Radio România Cultural, Radio România Muzical, Radio România București FM, 24FUN, IQool, Bigcitylife.ro, Calendar Evenimente, Festivaluri Românești, România Pozitivă, Dor de Ducă.

IMG_8925

IMG_9186

Abonare la Newsletter


Sunt de acord să primesc newsletterul creart

Cine ne iubeșteCitește și:

Anunt Important

Casa de bilete Teatrelli este închisă în perioada 26 aprilie – 1 mai 2019. Biletele pentru spectacolele și concertele lunii mai pot fi achiziționate în această perioadă exclusiv online, prin rețeaua Bilete.ro. Pentru înscrierile la cele 2 dezbateri din zilele de 10 și 12 mai vă rugăm ca în această perioadă să ne trimiteți un mail la adresa: casadebilete@creart.ro.

Sărbători fericite!

Vă mulțumim pentru înțelegere și din data de 2 mai vă așteptăm din nou la teatru!

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Total time: 1556273858.5095 s