Acasă » Stiri » Pe 4 iunie se redeschide Grădina cu Filme – Cinema & More!

Pe 4 iunie se redeschide Grădina cu Filme – Cinema & More!

Grădina cu Filme – Cinema & More, situată în curtea creart din Piața Alexandru Lahovari nr. 7, se redeschide pentru al patrulea an consecutiv, inaugurând pe 4 iunie sezonul ieșirilor într-una dintre cele mai apreciate locații culturale de vară din centrul capitalei!

Concerte acustice

Sezonul acesta, Grădina cu Filme continuă seria concertelor acustice susținute de cele mai îndrăgite trupe din peisajul muzical bucureștean. Pe 4 iunie ne vedem cu Vița de Vie, urmată de un concert inedit Urban Acustic, susținut de Alexandra Ușurelu pe 9 iunie, iar cea de-a doua parte a lunii îi aduce pe Grimus – 16 iunie, The Mono Jacks – 23 iunie și Eyedrops – 30 iunie.

Noutatea programului artistic din acest sezon este reprezentată de New Band in Town, o seară dedicată trupelor recent lansate în lumea muzicală, ce își propune să încurajeze artiștii români, oferindu-le posibilitatea de a susține un concert în Grădina cu Filme – Cinema & More.

Seara filmului românesc

În fiecare lună, cinefilii sunt așteptați să descopere filmele românești într-o sesiune specială, desfășurată săptămânal. Criticul de film Ileana Bîrsan va fi prezent și în această ediție în cadrul programului Seara filmului românesc, în cadrul căruia va modera o serie de dezbateri după proiecțiile filmelor, în prezența unor regizori, producători sau protagoniști din industria cinematografică românească.

Comedy Show

Umorul va fi asigurat în grădină de spectacolele de stand-up comedy și improvizație. Luna aceasta vă dăm întâlnire la stand-up comedy cu Alex Mocanu, Teo și Vio pe 10 iunie, iar pe 24 iunie cu Toma, Vio și Costel. Nu uităm să îmbinăm creativitatea cu voia bună și hohotele de râs, așa că am pregătit spectacolele de improvizație Improvisneyland pe 11 iunie și Urban Impro pe 25 iunie.

Spectacole de teatru

Nici spectacolele de teatru nu vor lipsi în această vară din agenda culturală a grădinii. Pe 18 iunie spectacolul „Soț de vânzare”, cu Maria Radu, Ana Odagiu și Marius Gîlea, aduce un subiect îndrăzneț, eterna temă a trio-ului conjugal, în trei acte, cu multiple și intense răsturnări de situație. O experiență plină de umor care promite să schimbe percepția despre căsnicie și teatrul românesc underground!

Proiecții de film

Recunoscută pentru stilul său cochet, locația situată în centrul capitalei reunește ecranizările unor producții clasice, filme vechi, precum și filme contemporane. Luna iunie debutează cu proiecțiile a opt filme celebre, ce aduc în centrul atenției comedia, dragostea, drama, aventura și, spre bucuria celor mici, animația: Breakfast at Tiffany’s, cu Audrey Hepburn, George Peppard, Patricia Neal; The Great Gatsby, cu Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan, Joel Edgerton; Wall-e, cu Benjamin A. Burtt, Elissa Knight, Jeff Garlin; War Horse, cu Jeremy Irvine, Emily Watson, David Thewlis; Suffragette, cu Carey Mulligan, Anne-Marie Duff, Helena Bonham Carter; Argo, cu Ben Affleck, Bryan Cranston, John Goodman; A good year, cu Russell Crowe, Abbie Cornish, Albert Finney; Serena, cu Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Rhys Ifans.

Grădina cu Filme – Cinema & More este un proiect realizat de Primăria Capitalei prin creart, fiind un spațiu ce devine pe rând cinematograf în aer liber dedicat tuturor cinefililor, o sală de concerte acustice, în care vor cânta întreaga vară unii dintre cei mai apreciați artiști ai momentului, un adevărat club de comedie prin spectacolele de improvizație și cele de stand-up comedy, iar, nu în ultimul rând, un teatru de vară ce aduce producții cu abordări clasice sau moderne.

Intrarea la proiecțiile de film este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Biletele pentru concerte și spectacole pot fi achiziționate de la casa de bilete creart din Piața Alexandru Lahovari nr. 7 sau prin rețeaua Eventim.

__
Pentru mai multe detalii, urmăriți pagina de Facebook
Grădina cu Filme – Cinema & More.  

Parteneri media: InfoMusic, iConcert, Urban.ro, Zile și Nopți, Bucharest City App, Blitz TV, PR Wave, Calendar Evenimente, Gratuitor, Orașul Meu, România Pozitivă, IQool, Best – Event

Cine ne iubeșteCitește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1716069699.167 s