Acasă » Stiri » Moș Crăciun vine la Târgul de Crăciun București pe 17 decembrie, la ora 18:00!

Moș Crăciun vine la Târgul de Crăciun București pe 17 decembrie, la ora 18:00!

Primăria Capitalei şi CREART îi invită pe bucureşteni la Târgul de Crăciun din Piața Universității, pentru a-l întâmpina pe Moș Crăciun, în această seară, de la ora 18:00. 

Moș Crăciun și elfii săi vizitează și în acest an Bucharest Christmas Market, așteptând cu drag și nerăbdare revederea cu cei mici. Copiii și adulții se pot întâlni cu Moșul în perioada 17 – 23 decembrie, între orele 18:00-19:00 și 19:30-21:00, iar pe 24 decembrie, între orele 12:00-14:00.

De pe www.bucharestchristmasmarket.ro/intalnire-cu-mos-craciun/, vizitatorii pot descărca un template pentru scrisoarea către Moș Crăciun pe care o pot aduce în Piața Universității, la căsuța poștală a Moșului, care va fi amplasată în târg în perioada 17 – 24 decembrie 2021.

Mai mult decât atât, în cadrul Târgului de Crăciun București, participanții își vor putea face o fotografie cu Moș Crăciun, pe care o vor putea găsi pe pagina de Facebook a Bucharest Christmas Market – www.facebook.com/BucharestChristmasMarket.

Cei mici se vor putea plimba cu caruselul, iar personaje din povești și artiști pe picioroange îi vor înveseli, oferindu-le o experiență de neuitat.

La Bucharest Christmas Market, bucureștenii și turiștii pot descoperi un târg de poveste în inima Capitalei, până pe 26 decembrie: produse artizanale, brad, carusel, iesle, Moș Crăciun și elfii săi, totul într-o atmosferă magică. DJ-ul și muzica ambientală vor încălzi atmosfera, iar, în serile de sărbătoare, colindele, datinile și obiceiurile vor aduce în fața publicului o parte importantă din tradițiile și farmecul Crăciunului.

Târg și zonă gastronomică

Vizitatorii care se află în căutarea cadourilor speciale pentru cei dragi sau a produselor pentru masa festivă vor fi întâmpinați cu o ofertă variată la Bucharest Christmas Market: ornamente și articole de decor specifice sărbătorilor de iarnă, coronițe, globuri, clopoței, aranjamente, decorațiuni pictate, lumânări, obiecte din ceramică, icoane, bijuterii, articole vestimentare, produse naturale de îngrijire, produse și preparate diverse, pentru toate gusturile – prăjituri de casă, cozonaci, turtă dulce, acadele, dulcețuri, poale-n brâu, plăcinte, specialități din carne și brânzeturi. Nu lipsesc băuturile calde, de sezon: ciocolată caldă, ceai, vin fiert, suc de mere cald.

Prețul biletului care asigură o intrare/zi la târg este de 5 lei la achiziționarea online – pe https://www.entertix.ro/g/485/bucharest-christmas-market.html, respectiv de 7 lei, la casele de bilete din locație. Copiii cu vârsta până în 12 ani beneficiază de acces gratuit.

Consultați REGULAMENTUL complet pe: https://www.bucharestchristmasmarket.ro/regulament/ 

www.bucharestchristmasmarket.ro

 

Organizatori: Primăria Capitalei, CREART – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București

Partener Media: MAGIC FM

Cu sprijinul: Societatea de Transport Bucuresti STB SA, Apa Nova București

 

Cine ne iubeșteCitește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1721616136.3425 s