Acasă » Stiri » Mărțișor @ CREART

Mărțișor @ CREART

Primăria Capitalei, prin CREART – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, vă invită la evenimentul Mărțișor @ CREART, în perioada 24 februarie – 8 martie 2022, în Piața Alexandru Lahovari nr. 7.

Vizitatorii și trecătorii care vor să-i surprindă pe cei dragi cu un cadou lucrat manual, special pentru Dragobete, Mărțișor sau pentru Ziua Internațională a Femeii, sunt așteptați la sediul CREART zilnic, în intervalul orar 10:00-17:00, cu cele mai frumoase creații ale unor artizani, artiști plastici și creatori români: de la mărțișoare originale la bijuterii și obiecte handmade, realizate cu migală și dăruire.

Prin acest eveniment, CREART – susținător al tradițiilor populare și al valorilor culturale românești, promovează Mărțișorul, tradiție inclusă în Patrimoniul Cultural Imaterial al UNESCO, ca vestitorul primăverii și simbol al renașterii naturii.

 

__

Accesul publicului se realizează conform Ordinului Ministerului Culturii nr. 3245/1805/2020 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii, cu modificările și completările ulterioare, coroborate cu cele din Hotărârea Guvernului nr. 171 din 3 februarie 2022, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 7 februarie 2022, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, aplicabilă în Mun. București prin Hotărârea Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență nr. 10/04.02.2022

Vom fi în siguranță dacă vom respecta normele impuse de prevederile legale în vigoare, cu privire la prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, pe durata stării de alertă.

 

Vă așteptăm, cu drag, în Piața Alexandru Lahovari 7, la Mărțișor @ CREART.

Cine ne iubeșteCitește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1719139892.5163 s