Acasă » Stiri » Mâine are loc ceremonia AV Awards, în Londra!

Mâine are loc ceremonia AV Awards, în Londra!

Mâine, 30 septembrie, ne bucurăm să fim prezenți cu proiectul iMapp Bucharest, finalist în categoria Live Event of the Year, la AV Awards, ce va avea loc în Londra!

AV Awards este un eveniment organizat de AV Magazine din Marea Britanie, revistă care de peste 40 de ani domină sectorul editorial audiovizual, fiind renumită atât în Europa, cât și în afara ei. Ceremonia de decernare a premiilor este organizată la Grosvenor House Hotel, Londra, unde un juriu recunoscut la nivel internațional va desemna câștigătorii!

Tot în categoria Live Event of the Year concurează și alte șase proiecte: AT Communications Ltd – „Volvo XC90 Dealer Launch”, Bluman Associates – „MTV Placebo Unplugged”, Drive Productions – „Moscow Circle of Light”, Meyer Sound – „Audi 25th Anniversary Summer Concert”, Panasonic, WarPro and Ross Ashton – „Perfect promenade projection (Lightpool Show)” și Powersoft – „Super Bowl 50”.

Concursul ia în considerare toate lansările de produse și inovații, proiecte și informații care se referă la o perioadă de 15 luni, de la 1 februarie 2015 până la 1 mai 2016.  În 2015, la categoria Live Event of the Year câștigătorul competiției a fost XL Video and Mixed Emotions London, cu proiectul „Coldplay Ghost Stories Live”.

AV Awards recunosc cele mai bune practici, recompensează inovația și sărbătoresc excelența în industria audiovizuală la nivel mondial. Cu o serie de categorii noi sau îmbunătățite, competiția are scopul de a descoperi cele mai bune produse, companii, proiecte, dar și oamenii din spatele acestora.

iMapp Bucharest, eveniment organizat de Primăria Municipiului București prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție, este unul dintre cele mai mari show-uri de video-mapping 3D din lume, un concurs internațional care aduce design-ul, arta contemporană și spectacolul direct pe fațada de aproximativ 22.000 de metri pătrați a Palatului Parlamentului. Anul acesta, proiectul are șansa de a câștiga Premiul din categoria Live Event of the Year , competiția internațională propunându-și să recunoască și să recompenseze excelența în întreaga industrie audiovizuală.

Cine ne iubeșteCitește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1719146417.7385 s