Acasă » Photo Gallery » Love is in the Music

Love is in the Music

LOVE IS IN THE MUSIC – 24 februarie / 1, 8 martie

Primăria Municipiului București, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție, organizează în zilele de 24 februarie, 1 şi 8 martie evenimentul „LOVE IS IN THE MUSIC”, la sala Teatrelli, din Piața Alexandru Lahovari, nr. 7.

Spectacolul aduce laolaltă nume reprezentative ale muzicii românești, în contextul sărbătorilor de Dragobete,  Mărțișor și Ziua Internațională a Femeii. Silviu Biriş, Lavinia Goste, Andrei Lazăr, Ligia Hojda, Ionuţ Ungureanu, acompaniaţi de Orchestra Naţională „Valahia”, alături de dirijorul Marius Zorilă vor realiza un program artistic special dedicat tuturor celor care sărbătoresc dragostea și tradițiile sezonului primăvăratec.

Astfel, în serile de 24 februarie, 1 și 8 martie, spectacolele vor debuta la ora 20:00, cu un repertoriu ce include piese autohtone, dar și piese ce au cunoscut aprecierea internațională, reinterpretate de către artiștii invitați. Cosmin Seleși, îndrăgit actor și prezentator, va asigura voia bună între momentele muzicale pregătite pentru public.

Pentru a întregi atmosfera de sărbătoare, în perioada 22 februarie – 8 martie 2016, vizitatorii sunt așteptați la un târg cu produse hand made în curtea interioară a sediului creart, împodobită cu decorațiuni și aranjamente florale menite să prevesteasă sosirea primăverii. Târgul deschis în intervalul orar 11:00 – 20:30 este dedicat tuturor celor care vor să ofere un cadou inedit cu ocazia sărbătorilor de Dragobete, Mărțișor și Ziua Internațională a Femeii. Paleta diversificată de cadouri va include mărțișoare, cadouri simbolice pentru celebrarea tradiției românești de Dragobete sau cadouri unicat pentru femei, precum pandantive, coliere, inele, brățări, cercei sau broșe realizate manual din lut polimeric și din hârtie, în tehnica quilling. Nu vor lipsi accesoriile cu motive florale, coronițele, decorațiunile sau cutiile de bijuterii ce vor însoți accesoriile alese.

Biletele pentru spectacolul „LOVE IS IN THE MUSIC” pot fi achiziționate prin rețeaua Eventim sau de la casa de bilete creart din Piața Alexandru Lahovari, nr. 7.

__

Mai multe detalii pe:

https://www.facebook.com/creartpmb/

Parteneri media: Radio România București FM, Radio România Muzical, Radio România Cultural, Zile și Nopți, Calendar Evenimente, România Pozitivă, Orașul Meu, BigCityLife.ro, Iqool, Dor de Ducă, PR Wave, 24FUN.

Love-is-in-the-music-4

Cine ne iubeșteCitește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1718827126.6479 s