Acasă » Stiri » Lista provizorie a expozanților declarați admiși/respinși în urma întrunirii Comisiei de Analiză și Selecție – Bucharest Christmas Market 2021

Lista provizorie a expozanților declarați admiși/respinși în urma întrunirii Comisiei de Analiză și Selecție – Bucharest Christmas Market 2021

În urma selecției realizate de Comisia de Analiză și Selecție, aplicanții declarați respinși pot depune contestație pentru reevaluarea dosarului in vederea participării în cadrul evenimentului „Bucharest Christmas Market”, DOAR ÎN SCRIS, în perioada 06 – 08 noiembrie 2021.

Solicitanții trebuie să completeze formularul de contestație pus la dispoziție de CREART în link-ul de mai jos. Pentru a fi validă contestația, aceasta trebuie trimisă la adresa de e-mail targ@creart.ro până la ora 17:00 în data de 08 noiembrie 2021.

Atenție!! Nu vor fi admise documente opționale, suplimentare, ce vin în completarea dosarului depus în procesul de înscriere inițial.

Comisia de Soluționare a Contestațiilor este alcătuită conform prevederilor de organizare internă ale CREART, întrunirea acesteia având loc în perioada 09-10 noiembrie 2021.

Aplicanții care vor depune contestație, indiferent de rezoluția Comisiei de Soluționare a Contestațiilor, vor primi răspuns în scris la aceasta pe adresa de email pe care au transmis-o în formularul de înscriere. Persoanele care nu au adresă de e-mail vor putea să se prezinte la sediul CREART pentru a ridica răspunsul la contestație începând cu data de 11 noiembrie 2021.

Rezultatele finale, după soluționarea contestațiilor, vor fi afișate pe site-ul www.creart.ro, în data de 11 noiembrie 2021.

 

DESCARCĂ DE AICI FORMULARUL DE CONTESTAȚIE! 

Cine ne iubeșteCitește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1664106007.0651 s