Acasă » Stiri » Lista provizorie a aplicanților admiși/respinși în cadrul Festivalului Internațional de Folclor și IEsc

Lista provizorie a aplicanților admiși/respinși în cadrul Festivalului Internațional de Folclor și IEsc

Download

În urma selecției realizate de Comisia de Analiză și Selecție, aplicanții declarați respinși pot depune contestații pentru Festivalul Internaţional de Folclor „Muzici și Tradiții în București” DOAR ÎN SCRIS, în data de 24 mai 2019

Solicitanții trebuie să completeze formularul de contestație pus la dispoziție de Creart în link-ul de mai jos. Pentru a fi validă contestația, formularul de contestație trebuie depus fizic la secretariatul Creart, în intervalul orar 10:00 – 16:00, doar în data de 24 mai 2019 sau trimis la adresa de e-mail targ@creart.ro până la ora 16:00 în data de 24 mai 2019.

Atenție!! Nu vor fi admise documente opționale, suplimentare, ce vin în completarea dosarului depus în procesul de înscriere inițial.

Comisia de Soluționare a Contestațiilor este alcătuită conform prevederilor de organizare internă ale Creart, întrunirea acesteia având loc în perioada 27 – 28 mai 2019.

Aplicanții care vor depune contestație, indiferent de rezoluția Comisiei de Soluționare a Contestațiilor, vor primi răspuns în scris la aceasta pe adresa de email care a fost completată în formularul de înscriere. Persoanele care nu au adresă de e-mail vor putea să se prezinte la sediul Creart pentru a ridica răspunsul la contestație.

Rezultatele finale, după soluționarea contestațiilor, vor fi afișate pe site-ul www.creart.ro, în data de 28 mai 2019.

DESCARCĂ FORMULARUL DE CONTESTAŢIE AICI!

Abonare la NewsletterSunt de acord să primesc newsletter de la creart

Cine ne iubeșteCitește și:

Creative Fest 2019

The Rasmus, Dubioza Kolektiv, Das EFX  și Dope D.O.D. la Creative Fest 2019 Primăria Capitalei, prin creart – Centrul de Creație, Artă...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Total time: 1595704708.7044 s