Listă admiși/respinși Târgul de Paște “Tradiții și Flori de Sărbători”

UPDATE: formular de contestație

Expozanții respinși pot solicita, în scris (e-mail: targ@creart.ro), în perioada 09-11 martie, motivația respingerii dosarului. Această motivație va conține argumentele care au dus la depunctarea dosarului și a respingerii acestuia.

Expozanții vor primi în scris (e-mail) această motivație în perioada 11-12 martie.

În cazul în care expozantul consideră neîntemeiate argumentele transmise de către organizator, poate solicita reevaluarea dosarului prin completarea unui formular de contestație în perioada 13-14 martie. 

Comisia de Contestație se va întruni în data de 15 martie, iar rezultatele finale vor fi afișate pe site-ul creart  pe data de 16 martie.

Pentru mai multe informații referitoare la termenele și condițiile de depunere ale contestațiilor găsiți aici: https://www.creart.ro/inscriere-expozanti-targul-de-paste-traditii-si-flori-de-sarbatori-2018/

Abonare la Newsletter


Sunt de acord să primesc newsletterul creart

Cine ne iubeșteCitește și:

Anunt Important

Din motive independente de voința Teatrelli, suntem nevoiți să anulăm spectacolul „Milionul, nepoatele și milionara”, programat în data de 18 ianuarie 2019. Acest lucru se datorează unor probleme medicale suferite de unul dintre actori.

Contravaloarea biletelor pentru spectacolul anulat va fi restituită astfel:
– cei care au achiziționat bilete online (de pe site-ul bilete.ro) vor primi contravaloarea sumei prin virament bancar;
– cei care au achiziționat bilete de la Casa de bilete Teatrelli (din Piața Lahovari 7) își pot recupera banii prezentând biletul la ghișeu (program: luni – vineri de la ora 13.00 la 19.00 și sâmbătă – duminică de la ora 16.00 – 19.00).

Ne cerem scuze și vă mulțumim pentru înțelegere!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Total time: 1547884728.55 s