Acasă » Stiri » Lansare album The Magic of Silence | Veran Zorilă & Band

Lansare album The Magic of Silence | Veran Zorilă & Band

Pe 31 mai, de la ora 20:00, la Sala Teatrelli din Piața Alexandru Lahovari nr. 7, Veran Zorilă & Band lansează în premieră în lumea muzicală albumul de smoothjazz „The Magic of Silence”! Saxofonist și compozitor, Veran Zorilă adoptă stiluri muzicale diferite, de la muzica pop, R&B, latino, la funk, toate aceste genuri muzicale complexe definind smoothjazz-ul într-un mod foarte personal. Iubitorii acestui gen sunt invitați la întâlnirea cu muzicianul, în cadrul unei audiții speciale, urmată de o sesiune de autografe.

Crescut într-un mediu muzical, Veran Zorilă este un saxofonist al tinerei generații, care realizează cu ușurință un adevărat surf muzical printre diferite stiluri și ritmuri ale acestui gen, într-un joc exploratoriu de sunete și armonii, cu agilitate tehnică, grație și pasiune neînfricată. Saxofonist și compozitor, muzicianul a absolvit Universitatea Națională de Muzică, Secția Clarinet, în prezent fiind masterand la Secția Jazz.

Deține un palmares interesant, fiind invitat să cânte în cadrul unor evenimente și emisiuni prodigioase: în 2006 a fost invitat la Banca Mondială și Ambasada României la Washington să cânte. În 2016 a susținut un concert în Paris pentru diaspora și a apărut la diferite posturi de televiziune.

Captivant este modul în care melodiile sale cu ritmuri fluide radiază vibrații electrice antrenante, intense, care te transpun instantaneu într-o stare de grație și pace.

Fiecare expresie muzicală este poezie pe note, o atingere catifelată, muzica lui inducând audienței sentimentul unui lifestyle desăvârșit. Așa cum mărturisește, îl caracterizează distincția și rafinamentul. Artistul este un revoluționar romantic, cu aspirații spirituale.

Acest album ambițios este pentru iubitorii genului smoothjazz, oferta 2017, și nu numai. Compozițiile sunt provocări muzicale simple, clare, dar foarte profunde, care au la bază elemente de psihologie și spiritualitate.
__

Biletele pot fi achiziționate prin rețeaua Eventim sau de la casa de bilete Teatrelli din Piața Alexandru Lahovari nr. 7.

Mai multe detalii despre album puteți regăsi pe pagina artistului Veran Zorilă Smoothjazz.

Cine ne iubeșteCitește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1718324180.8516 s