Acasă » Stiri » La pas pe Calea Victoriei

La pas pe Calea Victoriei

Primarul General, Gabriela Firea: Invit cu drag toți bucureștenii la o plimbare „La pas pe Calea Victoriei”, unde Municipalitatea a organizat o serie de manifestări culturale speciale, cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Primarul General, Gabriela Firea, îi invită pe bucureșteni și turiști, în perioada 15-17 aprilie 2017, la evenimentul „La pas pe Calea Victoriei”, unde, timp de trei zile, vor fi întâmpinați cu diverse manifestări artistice de stradă, menite să însuflețească orașul.

Primarul General, Gabriela Firea: „Așa cum am promis, una dintre cele mai importante străzi din centrul Bucureștiului devine pietonală timp de trei zile și se transformă într-un spațiu urban alternativ, unde cultura și istoria se întâlnesc cu distracția și relaxarea.”

„Invit cu drag toți bucureștenii la o plimbare la pas pe Calea Victoriei, unde Municipalitatea a organizat o serie de manifestări culturale speciale, cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Toți vizitatorii sunt așteptați să participe la spectacole și concerte cu intrare gratuită, statui vivante, animatori pe picioroange, mimi, personaje pentru copii, păpuși uriașe, portretiști și caricaturiști”.

Astfel, pe segmentul de la intrarea dinspre Piața Victoriei până la strada George Enescu, Calea Victoriei va fi destinată exclusiv pietonilor, iar Primăria Capitalei prin creart a organizat în această zonă ateliere creative pentru copii, spectacole de teatru, un studio foto mobil, face painting și alte surprize.

Atmosfera Sărbătorilor Pascale va fi întreținută de un program muzical deosebit, susținut de Corul bărbătesc „Armon” și Corul Academic „Divina Armonie” și de prezența unor muzicieni stradali, care își vor pune în valoare talentul la instrumente precum chitară, vioară, flaut, saxofon, violă, violoncel și pian electric.

În agenda evenimentului va fi cuprins și spectacolul de teatru „Zidul” o co-producție Teatrul Masca – ARCUB, în scenariul și regia lui Mihai Mălaimare, un spectacol ce aduce în fața publicului tehnica statuilor vivante, o poveste tulburătoare și un balet fabulos.

Astfel, sâmbătă și duminică, între orele 10:00 – 20:00 și luni între orele 10:00 – 18:00, toți bucureștenii care își petrec Paștele în Capitală sunt așteptați la o plimbare la pas, pe Calea Victoriei.

Facebook event: https://goo.gl/z667sq

Cine ne iubeșteCitește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1718829895.6135 s