Acasă » teatrelli - Theatre, music and more... » Jazz, ,,Confesiunile” lui Radu Beligan și ,,Filarmonica de comedie” la teatrelli: theatre, music and more!

Jazz, ,,Confesiunile” lui Radu Beligan și ,,Filarmonica de comedie” la teatrelli: theatre, music and more!

Săptămâna aceasta ne vom reîntâlni în sala teatrelli cu maestrul Radu Beligan în spectacolul ,,Confesiuni despre viață și artă” și cu Radu Gabriel, Marius Florea Vizante și Gheorghe Ifrim care, la cererea publicului, vor pune din nou în scenă spectacolul de miniaturi umoristice ,,Filarmonica de comedie”.  De ziua îndrăgostiților, vă invităm la un concert inedit de jazz susținut de grupul Jazzappella.

Joi, 13 februarie, de la ora 20:00, ne revedem cu actorul, regizorul, directorul de teatru și scriitorul Radu Beligan care ne va purta într-o călătorie plină de poezie și umor prin fascinantele culise ale unei istorii care se confundă cu istoria ultimului secol de teatru românesc în spectacolul ,,Confesiuni despre viată și artă”.

Concertul de vineri, 14 februarie – ,,Jazzappella, with love”, este un omagiu adus muzicii jazz și iubirii. Grupul JAZZAPPELLA  îi va încânta pe toți cei prezenți în sala teatrelli cu un repertoriu de jazz clasic şi contemporan extrem de divers, alcătuit din piese standards şi compoziţii originale, dar și cu o serie de compoziții care se  îndreaptă spre alte direcţii muzicale precum hituri pop, şansonete sau teme celebre din filme de desene animate. Calităţile interpretative ale grupului au fost apreciate întotdeauna şi de public dar şi de critica de specialitate şi asta datorită sunetului interesant şi distinct, acurateţii intonaţionale, aranjamentelor muzicale admirabile şi fanteziei improvizatorice.

Membrii trupei Jazzappella sunt Zoltan Andras, Ana Bancescu, Ana Cristina Leonte, Elena Morosanu, Bogdan Tudor.

Weekend-ul se încheie cu o colecție de miniaturi satirice, cu și despre români. Astfel, sâmbătă, 15 februarie, de la ora 20:00, ne reîntâlnim cu ,,Filarmonica de comedie” pentru a ne bucura de umorul autentic ce reiese din vrajba vecinilor dintr-un bloc, din absurdul pretențiilor unui milionar ce cumpără o filarmonică, din experiența unui provincial care caută să răzbeaască în București sau a unor muncitori cu probleme metafizice.

Detalii despre spectacolele din noua stagiune puteți găsi pe site-ul creart la secțiunea teatrelli.

Biletele pot fi achiziționate la sediul creart din Piața Alexandru Lahovari, Nr. 7 (Program – L: închis; Ma – Mi: 14.00 – 18.00; Joi – Vi – Sâ: 16.00 – 20.00; D: închis. Tel: 0723 057 440) sau prin rețeaua de bilete Eventim 

Partenerii media ai sălii teatrelli sunt: Radio România Cultural, Calendar evenimente, PORT.ro, Diverta, Fundația Muzza și Bucharest Herald.

Add your comment

Cine ne iubeșteCitește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1712986836.9808 s