Acasă » Stiri » Înscrieri pentru Cursul de Vioară cu Marius Zorilă

Înscrieri pentru Cursul de Vioară cu Marius Zorilă

Descoperă muzica tradițională românească prin cursul de vioară susținut de

maestrul-dirijor Marius Zorilă

 

“Folclorul este averea incontestabilă și cea mai de preț a oricărui popor”.

 creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București dă startul înscrierilor pentru cursul de vioară susținut de profesorul Marius Zorilă, maestrul-dirijor al Orchestrei Naționale Valahia, ce va avea loc în sediul din Satul Francez, Șoseaua Nordului, nr. 114-140, Vila 130.

Cursul de vioară este un nou proiect dezvoltat în cadrul atelierului Fabrica de Folclor și este dedicat celor cu vârsta cuprinsă între 9 și 19 ani, iar în funcție de numărul înscrierilor, orele se vor desfășura pe grupe și categorii de vârstă sau individual.

Cursanții pot descoperi frumusețea muzicii tradiționale românești, cântece de joc și tempouri variate din diferite zone etnofolclorice reprezentative din țară. Cei mai buni dintre cursanți vor avea șansa de a înregistra piese alături de Marius Zorila si Orchestra Nationala Valahia și de a participa la spectacole organizate de creart .

A studia vioara cu un artist cu o foarte bună pregătire și cu o vastă experiență, atât în arta viorii, cât și în a dirijatului, poate fi un bun prilej de dezvoltare profesională. Mai mult decât atât, prin intermediul cursului, o simplă pasiune se poate transforma în performanță.

Locurile sunt limitate, iar contravaloarea abonamentului de 200 LEI / lună se achită la casieria creart (Adresa: Piaţa Lahovari nr. 7, sector 1 / Persoană de contact: Ramona Negoi 0733.331.324/ 021.318.38.04, ateliere@creart.ro). f/atelierecreart

FIȘĂ DE ÎNSCRIERE, aici

REGULAMENT, aici

Marius Zorilă este profesor, dirijor, orchestrator și violonist, membru al Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din România, profesor lector – căpitan la Școala Militară de Muzică din București, punând bazele Orchestrei Naționale Valahia, formată din tineri muzicieni absolvenți ai U.N.M. București. Orchestra se bucură de recunoaștere pe scena folclorului românesc, impunând noi standarde în folclorul național și internațional.

Curs de vioară cu Marius Zorilă

Cine ne iubeșteCitește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1721893806.2958 s