Acasă » Stiri » Înscrieri pe platforma Romanian Creators

Înscrieri pe platforma Romanian Creators

 

Anunț important!

Vă mulțumim pentru interesul acordat platformei de promovarea a creatorilor autohtoni – Romanian Creators. Vă informăm că termenul de depunere a dosarelor de înscriere pentru obținerea unui spațiu de promovare pe platforma Romanian Creators – www.romaniancreators.ro a fost prelungit până la data de 5 februarie 2021, ora 16:00.

 

Creart a dat startul înscrierilor pentru creatorii care doresc să își expună produsele pe www.romaniancreators.ro – platforma online de promovare a creatorilor autohtoni – Romanian Creators.

Procedura de înscriere este disponibilă pe website-ul Romanian Creators: https://www.romaniancreators.ro/inscriere.

Această etapă de dezvoltare a platformei va avea trei stadii, cu o singură perioadă de înscrieri, astfel:

 

Târgul de Mărțișor
Pentru acestă tematică a platformei Romanian Creators, invităm toate persoanele care doresc să își promoveze mărțișoarele, să bifeze în formularul de înscriere categoria MĂRȚIȘOR – expozanții admiși fiind postați pe platformă cu aproximativ 2 săptămâni înaintea perioadei de 1 și 8 martie.

 

Târgul de Paște
Pentru stadiul dedicat sărbătorilor pascale, invităm toate persoanele care doresc să își promoveze pe platforma Romanian Creators produsele cu această tematică, să bifeze în formularul de înscriere categoria Sărbători Pascale – expozanții admiși fiind postați pe platformă cu aproximativ 2 săptămâni înaintea Paștelui.

 

Târgul permanent
De asemenea, invităm toți creatorii autohtoni care își doresc să participe pe Romanian Creators, indiferent dacă realizează produse cu tematica amintită anterior, să ne trimită formularul de înscriere în vederea ocupării unui loc/spațiu virtual, în una din celelalte categorii disponibile pe platformă – expozanții admiși fiind postați pe platformă în două tranșe, odată cu lansarea Târgului de Mărțișor, respectiv odată cu lansarea Târgului de Paște.

Cine ne iubeșteCitește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1716075798.2658 s