Acasă » Stiri » Înscrieri pe platforma Romanian Creators

Înscrieri pe platforma Romanian Creators

 

Anunț important!

Vă mulțumim pentru interesul acordat platformei de promovarea a creatorilor autohtoni – Romanian Creators. Vă informăm că termenul de depunere a dosarelor de înscriere pentru obținerea unui spațiu de promovare pe platforma Romanian Creators – www.romaniancreators.ro a fost prelungit până la data de 5 februarie 2021, ora 16:00.

 

Creart a dat startul înscrierilor pentru creatorii care doresc să își expună produsele pe www.romaniancreators.ro – platforma online de promovare a creatorilor autohtoni – Romanian Creators.

Procedura de înscriere este disponibilă pe website-ul Romanian Creators: https://www.romaniancreators.ro/inscriere.

Această etapă de dezvoltare a platformei va avea trei stadii, cu o singură perioadă de înscrieri, astfel:

 

Târgul de Mărțișor
Pentru acestă tematică a platformei Romanian Creators, invităm toate persoanele care doresc să își promoveze mărțișoarele, să bifeze în formularul de înscriere categoria MĂRȚIȘOR – expozanții admiși fiind postați pe platformă cu aproximativ 2 săptămâni înaintea perioadei de 1 și 8 martie.

 

Târgul de Paște
Pentru stadiul dedicat sărbătorilor pascale, invităm toate persoanele care doresc să își promoveze pe platforma Romanian Creators produsele cu această tematică, să bifeze în formularul de înscriere categoria Sărbători Pascale – expozanții admiși fiind postați pe platformă cu aproximativ 2 săptămâni înaintea Paștelui.

 

Târgul permanent
De asemenea, invităm toți creatorii autohtoni care își doresc să participe pe Romanian Creators, indiferent dacă realizează produse cu tematica amintită anterior, să ne trimită formularul de înscriere în vederea ocupării unui loc/spațiu virtual, în una din celelalte categorii disponibile pe platformă – expozanții admiși fiind postați pe platformă în două tranșe, odată cu lansarea Târgului de Mărțișor, respectiv odată cu lansarea Târgului de Paște.

Cine ne iubeșteCitește și

  • Motive cu caracter simbolic – Paște

    Cel mai mare număr de motive cu caracter simbolic s-a păstrat în Bucovina. Alături de motivele străvechi care se raportează...

  • Tehnici de colorare a ouălor

    Pentru doamnele care doresc să se pregătească din timp, sau chiar pentru ziua de joi, obișnuită pentru a colora ouăle...

  • Taina ouălor roșii

    Inert şi totuşi viu prin forţa vieţii ce o ascunde, fragil, dar invincibil prin trăinicia energiilor latente, oul s-a bucurat...

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1619655322.0626 s