Acasă » Bucharest Christmas Market » Informații târg – Bucharest Christmas Market 2016

Informații târg – Bucharest Christmas Market 2016

Bucharest Christmas Market

1 – 30 decembrie 2016

Piața Constituției

–Informații târg–

Perioada de înscrieri s-a încheiat! Vă mulțumim tuturor pentru interesul acordat evenimentului “Târgul de Crăciun București”! 

Având în vedere numărul mare de înscrieri, perioada de selecție va fi prelungită până pe 4.11.2016, inclusiv. Confirmările de participare vor fi transmise după încheierea selecției, iar detaliile suplimentare de organizare vor fi transmise ulterior.

_____________

Perioada de înscriere a cererilor de participare în procesul de selecție dedicat târgului din cadrul evenimentului Târgul de Crăciun București începe pe 20 septembrie 2016 și se va încheia în data de 20 octombrie 2016.

Înscrierea se va face prin completarea cererii tip pusă la dispoziție de creart și trimiterea acesteia pe adresa de email office@creart.ro sau depunerea personală la secretariatul creart, de luni până vineri, între orele 09:00 și 17:00.

Pentru a fi valid, formularul trebuie să fie însoțit de următoarele documente:

– fotografii și alte materiale de prezentare a produselor cu care doriți să participați;

– copie a certificatului de înregistrare fiscală și copie C.I a reprezentantului legal a societății sau copie a atestatului de producător/atestat de meșter popular.

În cazul în care ați mai participat la târgurile din cadrul evenimentelor creart, nu mai este necesar să trimiteți materialele de prezentare. Cererile incomplete nu vor fi acceptate în procesul de selecție. Criteriile de selecție vor ține cont atât de calitatea estetică a produselor, adecvarea lor la specificul instituției noastre și al evenimentului, cât și de posibilitățile noastre de organizare.

Confirmările de participare vor fi transmise după încheierea perioadei de selecție (21.10 – 1.11.2016). Detalii suplimentare vor fi transmise ulterior confirmării de participare.

Descărcați formularul de înscriere!

Pentru orice alte informații, ne puteți contacta la office@creart.ro și la numărul de telefon 021.318.38.04.

Cine ne iubeșteCitește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1659990516.0396 s