Acasă » teatrelli - Theatre, music and more... » Inaugurarea „teatrelli: theatre, music and more”

Inaugurarea „teatrelli: theatre, music and more”

În data de 22 noiembrie 2013, creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București va inaugura sala de spectacole „teatrelli – theatre, music & more” cu un recital Nicu Alifantis „ALI- fantis și cei 40 de coți”.

Artist multipremiat, cu 18 albume lansate și un portofoliu în care regăsim peste 4000 de concerte și mai mult de 100 de piese de teatru pentru care a compus coloana sonoră, Nicu Alifantis va serba, prin acest concert, alături de publicul său, 40 de ani, sau așa cum se spune în popor, “coți”, de activitate artistică.

Având o capacitate de 72 de locuri, cu o ambianță chic și primitoare, „teatrelli – theatre, music & more” se distinge în Capitală ca o locaţie artistică de confort rafinat care își propune să ofere bucureștenilor un spațiu multicultural de excepție.

Sâmbătă, 23 noiembrie 2013, bucureștenii sunt invitați la piesa de teatru „7 zile din viața lui Simon Labrosse”, în regia lui Dan Tudor, o comedie postmodernistă despre încercările lipsite de succes ale unui tânăr aflat în mijlocul unei societăți alienante: „7 zile din viaţa lui Simon Labrosse e un spectacol despre imposibilitatea de adaptare a tinerilor la rigorile vieţii cotidiene; permanenta căutare de sine şi, uneori, în sine, a unui scop, ţel propriu, personal; dorinţa de a fi ”altfel”, de a fi ”ca mine”, de a fi ”eu”; vise, gânduri, spaime, motive ale eternei întrebări: Noi cum facem să fim?”, a declarat Dan Tudor.

Biletele pot  fi achiziţionate începând de astăzi la sediul Creart din Piaţa Alexandru Lahovari nr.7 sau online, prin rețeaua Myticket.ro. Programul extins al „teatrelli – theatre, music & more” va fi disponibil în curând pe site-ul Creart.

Situată central, în Piața Alexandru Lahovari nr.7, la câțiva pași de Piața Romană, sala „teatrelli – theatre, music & more” va găzdui, începând cu data deschiderii, în fiecare joi, vineri și sâmbătă, spectacole de teatru, muzică şi dans.

Add your comment

Cine ne iubeșteCitește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1713539139.7114 s