Acasă » Stiri » „Hotel California” de Neil Simon – Noua producție Teatrelli

„Hotel California” de Neil Simon – Noua producție Teatrelli

Hotel California

„Hotel California”, de Neil Simon

UN OSCAR…O NUNTĂ…O ENTORSĂ

CUCARMEN TĂNASE, RADU GABRIEL, TANIA FILIP, MARIA RADU ȘI MIRCEA CONSTANTINESCU,

CRISTINA CONSTANTINESCU ȘI ALEXANDRU PIETRICICĂ

UN SPECTACOL DE : GELU COLCEAG

Teatrelli vă pregătește o nouă premieră, „Hotel California”, ce  va vedea lumina rampei pe 10 iunie.  

Noua producție, „Hotel California”, este formată din trei piese de teatru: „UN OSCAR…O NUNTĂ… O Entorsă”, de  Neil Simon. Acest spectacol se bucură de prezența unor nume sonore ale teatrului românesc: Carmen Tănase, Radu Gabriel, Tania Filip, Maria Radu și Mircea Constantinescu.

 

Regia și scenografia îi aparțin regizorului Gelu Colceag, care se află la prima montare pentru scena noastră. Acțiunea se petrece în aceeași cameră de hotel din California, principala temă fiind comunicarea dintre generații și conflictele ce apar între acestea.

 

În prima parte, Diana, o mare actriță britanică, este nominalizată pentru prima dată la Premiile Oscar, fapt ce ar putea să-i salveze cariera, dar și mariajul cu Sydney, un anticar  din Londra.

 

A doua parte îi prezintă pe Norma și Roy, doi părinți nerăbdători să-și căsătorească fata.  Mireasa se hotărăște ca fix în ziua marelui eveniment să se lase copleșită de emoții, blocându-se în baia camerei de hotel. Discuții, nervi întinși la maxim, reproșuri și lacrimi când de bucurie când de tristețe, împletite cu mult umor.

 

Ultima parte aparține unui alt cuplu cu „ probleme” cel format din Bill și soția acestuia, Bety,care împreună cu prietenii lor, Tom și Tina se află într-o vacanță mult visată. Concediul devine însă unul de coșmar când în urma unui meci de tenis la dublu, Bety suferă o entorsă, de aici începând toate necazurile personajelor noastre.

 

Vă invităm să ne bucurăm împreună de acest regal teatral!

 

PIESA SE VA JUCA ÎN DATELE DE DE 10, 11, 12, 17, 18 ȘI 30 IUNIE.

Add your comment

Cine ne iubeșteCitește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1713056229.6053 s