Acasă » Stiri » HeyDay Music Festival a lansat un concurs pentru newcomers!

HeyDay Music Festival a lansat un concurs pentru newcomers!

Aflat anul acesta la cea de-a doua ediție, HeyDay Music Festival, cel mai mare festival internațional de trupe tribute din Romania, va avea loc în perioada 9-11 iunie, în Parcul Izvor din Capitală!

Prin festivalul HeyDay, Primăria Capitalei și creart și-au propus să prezinte publicului un concept de eveniment care se bucură de un real succes în străinătate, datorită potențialului de a creiona o incursiune muzicală ce are ca scop redescoperirea muzicii marilor trupe internaționale din epoca de glorie a pop rock-ului, dar și a artiștilor contemporani.

Cele 17 trupe consacrate invitate din Marea Britanie, Italia și România vor performa consecutiv pe River Stage și Park Stage, pentru toți iubitorii de muzică legendară.

În completarea programului, organizatorii au lansat un concurs pentru newcomers, care vor deschide zilele de festival, dedicându-le o scenă numai a lor, respectiv scena Stars.

Pentru a participa la concurs, artiștii trebuie să trimită o înregistrare video cu interpretarea unei melodii a unei trupe cunoscute, la adresa de e-mail contact@heydayfest.ro, alături de câteva informații despre trupă. De asemenea, cei înscriși trebuie să aibă în repertoriu 4 piese ale trupei alese. Concursul este se desfășoară până pe 1 iunie, inclusiv, iar câștigătorii vor fi anunțați în data de 6 iunie.

Biletele se găsesc în rețeaua eventim.ro, la casa de bilete creart (Piața Alexandru Lahovari nr. 7), iar în cele trei zile de festival pot fi cumpărate și de la cele două case special amenajate (Zona Metrou Izvor și zona Splaiul Independenței / Bd. B.P. Hașdeu).

Accesul copiilor în vârsta de până la 14 ani, însoțiți de părinți, este liber!

Intrarea se face vineri, 9 iunie, începând cu ora 16.00, iar sâmbătă, 10 iunie, și duminică, 11 iunie, începând cu ora 12.00. Concertele pe cele două scene mari sunt programate în fiecare zi începând cu ora 17.00.

http://heydayfest.ro/

facebook.com/HeyDayMusicFestival

PROMO: https://goo.gl/vn5pMR

Line-up festival:

VINERI, 9 IUNIE 2017

Bob Marley – Legend Live, UK

Rolling Stones – The Rollin’ Clones, UK

Pink Floyd – Speak Floyd, RO

Bon Jovi – Bon Giovi, UK

Green Day – Green Day Tribute Band, UK

 

SÂMBĂTĂ, 10 iunie 2017

The Beatles – Counterfeit Beatles, UK

When Violin Meets Guitar

Red Hot Chili Peppers – Around The World, RO

Pink – Pink Tribute, IT

Bruce Springsteen – The E Streets On Fire, IT

Nirvana – Nirvana UK, UK

 

DUMINICĂ, 11 iunie 2017

Madonna – Madonna Tribute Lisa, UK

AC/DC – Wire, RO

Metallica – Masterpiece, RO

Abba – Revival ABBA, UK

Iron Maiden – Trooper, RO

The Tarantinos – UK & CZ

Cine ne iubeșteCitește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1716409096.5764 s