Acasă » Noutati » Grădina cu Filme se redeschide în Piața Alexandru Lahovari nr. 7

Grădina cu Filme se redeschide în Piața Alexandru Lahovari nr. 7

Miercuri, 24 iunie 2020, de Ziua Universală a IEI, Primăria Capitalei, prin Creart, redeschide spațiul cultural-alternativ Grădina cu Filme din Piața Alexandru Lahovari, nr. 7! Grădina cu Filme a reușit să se impună de-a lungul celor șase ediții drept una dintre cele mai apreciate locații culturale estivale din centrul Bucureștiului, propunându-și să recreeze atmosfera grădinilor de vară într-un spațiu dedicat artei cinematografice, muzicii și dezbaterilor culturale.

Ediția a șaptea va avea loc între 24 iunie și 13 septembrie 2020, de marți până duminică, și va continua două dintre cele mai cunoscute programe: Seara Filmului Românesc, cu dezbateri din lumea cinematografiei autohtone, și Seara Filmului European, de această dată în parteneriat cu institute culturale și ambasade din România, oferind publicului perspective culturale și cinematografice unice.

Seara Filmului Românesc constituie deja un reper în programul Grădinii cu Filme, desfășurându-se săptămânal. Și în acest an, seara de miercuri va rămâne rezervată filmului românesc. Publicul este invitat să descopere filmele românești într-o sesiune specială, alături de criticul de film Ileana Bîrsan, curatorul programului, care va susține, după proiecțiile filmelor, o serie de dezbateri cu regizori, producători sau protagoniști de renume din industria cinematografică românească.

Noutățile din program în materie de film sunt Seara Filmului de Dans, Seara Filmului de Fashion și documentarele muzicale. Desigur, nu vor lipsi concertele acustice, spectacolele de teatru, improvizație și stand-up comedy!

Seara Filmului de Dans va prezenta atât filme documentare despre importanți creatori din zona de dans (contemporan), precum filmul „Pina” al lui Wim Wenders, cât și înregistrări ale unor spectacole de dans de referință. Alternativ, tot în zilele de marți, în cadrul proiectului Seara Filmului de Fashion, vom difuza documentare despre creatori celebri, care au marcat industria modei la nivel internațional. Documentarele muzicale vor releva biografii și concerte ale unora dintre cele mai importante trupe de renume internațional, care au marcat peisajul muzical global.

Programul și regulamentul Grădinii cu Filme sunt disponibile accesând pagina de Facebook Grădina cu Filme sau website-ul Creart.

*Bilete/rezervări sunt disponibile pe pagina www.Bilete.ro și la casa de bilete Creart din Piața Alexandru Lahovari nr. 7.

__

*Vă rugăm să consultați Regulamentul Grădinii înainte de a rezerva/achiziționa bilete: https://www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema/

Pagina de Facebook: www.facebook.com/gradinacufilme

Pagina de Instagram: www.instagram.com/gradina.cu.filme

 

Cine ne iubeșteCitește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1718975744.7932 s