Acasă » Grădina cu Filme – Cinema & More

Grădina cu Filme – Cinema & More

Grădina cu Filme – Cinema & More a reușit să se impună, de-a lungul celor șapte ediții, drept una dintre cele mai apreciate locații culturale estivale din centrul Bucureștiului, propunându-și să recreeze atmosfera grădinilor de vară într-un spațiu dedicat artei cinematografice, teatrului, muzicii și dezbaterilor culturale.

Înainte de toate, Grădina cu Filme este un spațiu de promovare a producțiilor cinematografice în cele mai diverse forme, prin serile speciale dedicate filmului românesc și filmului european – programe care au devenit deja o tradiție pentru publicul cinefil din București, alături de serile filmului de dans și serile filmelor internaționale premiate.

Ediția a opta va avea loc între 4 iunie și 3 octombrie 2021, de marți până duminică, și va continua două dintre cele mai cunoscute programe: Seara Filmului Românesc, cu dezbateri din lumea cinematografiei autohtone și un program curatoriat de Ileana Bîrsan și Seara Filmului European, continuând colaborarea cu institute culturale și ambasade din România. Grație acestor parteneriate, Grădina cu Filme aduce în prim plan perspective culturale și cinematografice unice. Tot în parteneriat cu institute culturale și ambasade se va desfășura și proiectul Seara Filmului de Dans, dedicat în această ediție unor coregrafe care au marcat scena performativă internațională: Martha Graham, Sasha Waltz, Noa Wertheim (Vertigo), Anne Teresa De Keersmaeker (Rosas). Nu vor lipsi nici filmele internaționale premiate la cele mai importante festivaluri și evenimente de specialitate.

Ca în anii precedenți, programul actualei ediții va fi completat de concerte acustice, spectacole de teatru, improvizație și stand-up comedy, astfel încât publicul bucureștean să se poată bucura de activități culturale de diverse tipuri în spațiul outdoor Grădina cu Filme – Cinema & More. O noutate a acestui sezon vor fi două open call-uri, unul dedicat spectacolelor de teatru independente (luna iulie) și un alt open call dedicat trupelor muzicale aflate la început de drum, programul desfășurându-se sub genericul „New Band in Town” (luna august).

__

,,Grădina cu Filme – Cinema & More” este un proiect al Centrului de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București – CREART, serviciu public aflat în subordinea Primăriei Capitalei.

Facebook – www.facebook.com/gradinacufilme

Instagram – www.instagram.com/gradina.cu.filme

 

Vă rugăm ca înainte de a rezerva/achiziționa biletele să consultați Regulamentul de acces și normele de conduită pentru Grădina cu Filme 2021.

! REGULAMENT: Grădina cu Filme – Cinema & More 2021

! ANEXA 1 FORMULAR REGULAMENT: Grădina cu Filme – Cinema & More 2021

 

 


__

Accesul în Grădina cu Filme – Cinema & More se face cu respectarea normelor de protecție sanitară.

__

În caz de vreme nefavorabilă, evenimentul din seara respectivă se reprogramează, în măsura în care acest lucru este posibil. Rezervările își pierd valabilitatea în cazul reprogramării evenimentului. Va fi necesară o nouă rezervare. Biletele achiziționate rămân valabile în cazul reprogramării evenimentului. Dacă evenimentul nu poate fi reprogramat, fiind necesară anularea lui, contravaloarea biletelor va fi restituită.

Puteți consulta disponibilitatea evenimentelor pe www.eventbook.ro sau la casa de bilete CREART din Piața Alexandru Lahovari nr. 7.

Vă așteptăm în Gradina cu Filme – Cinema & More! :)

__

Spațiu susținut de:

     

Cine ne iubeșteCitește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1632018132.4873 s