Grădina cu Filme – Cinema & More

De cinci ani de zile, Primăria Capitalei prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București aduce în atenția publicului spațiul cultural Grădina cu Filme – Cinema & More, care propune un program artistic diversificat, fiind una dintre cele mai apreciate locații culturale bucureștene din sezonul estival.

Din iunie până în septembrie, în mijlocul capitalei, trec pragul Grădinii zeci de trupe, muzicieni, regizori de film, actori și comedianți, care își întâlnesc publicul față în față, într-un spațiu neconvențional, în aer liber, gândit ca o platformă culturală alternativă.

Al cincilea sezon aduce în fața audienței seri de concerte acustice, show-uri de stand-up comedy, spectacole de teatru și două proiecte speciale, dedicate atât publicului cinefil, cât și celui amator, respectiv Seara Filmului Românesc și Seara Filmului European.

__

*Pentru Seara Filmului Românesc și Seara Filmului European intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Rezervări pe Bilete.ro;

**Intrarea la concerte, spectacole de Stand-up Comedy și la spectacole de teatru se face pe bază de bilete, disponibile pe Bilete.ro și la casa de bilete creart din Piața Alexandru Lahovari, nr.7.

 

Program luna august

 

Program luna iulie

 

 

Program luna iunie

Abonare la Newsletter


Sunt de acord să primesc newsletterul creart

Cine ne iubeșteCitește și:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Total time: 1545140318.8298 s