Acasă » Grădina cu Filme – Cinema & More

Grădina cu Filme – Cinema & More

GRĂDINA CU FILME 2020

__

Proiectul ,,Grădina cu Filme – Cinema & More” reprezintă o inițiativă creart ce își propune să aducă în prim plan perioadele semnificative ale evoluției cinematografice auditoriului său cinefil, proiectând pe același ecran povești nemuritoare menite să încânte, să uimească, dar și să-și educe publicul.

Astfel, într-un cadru prietenos dar, în același timp, intim, cei care vor să descopere sau să revadă filme importante ale istoriei cinematografice se pot relaxa stând pe scaune de regizor, denumite sugestiv cu nume de actori și regizori. Spațiul, amenajat într-o manieră modernă și veselă, va deveni destinația perfectă pentru o seară liniștită alături de oameni dragi, în aer liber, reuniți de pasiunea pentru filmele preferate, atât clasice, cât și mai puțin conformiste specifice ecranizărilor îndrăznețe ale marilor regizori ai epocii noastre.

Grădina devine, pe rând, un cinematograf în aer liber dedicat tuturor cinefililor, o sală de concerte acustice, în care vor cânta întreaga vară unii dintre cei mai apreciați artiști ai momentului, un adevărat club de comedie prin spectacolele de improvizație și cele de stand-up comedy, iar, nu în ultimul rând, un teatru de vară care va prezenta întregul sezon producții cu abordări clasice sau moderne.

 

Vă rugăm ca înainte de a rezerva/achiziționa biletele să consultați Regulamentul de acces și normele de conduită pentru Grădina cu Filme.

În caz de vreme nefavorabilă, evenimentul din seara respectivă se reprogramează, în măsura în care acest lucru este posibil. Rezervările își pierd valabilitatea în cazul reprogramării evenimentului. Va fi necesară o nouă rezervare. Biletele achiziționate rămân valabile în cazul reprogramării evenimentului. Dacă evenimentul nu poate fi reprogramat, fiind necesară anularea lui, contravaloarea biletelor va fi restituită.

Puteți consulta disponibilitatea evenimentelor pe www.bilete.ro sau la casa de bilete de pe Lahovari 7.

Vă așteptăm în Gradină :)

 

 

Cine ne iubeșteCitește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1617737926.8081 s