Acasă » Stiri » Formular pentru contestații – expozanți Târgul de Crăciun București

Formular pentru contestații – expozanți Târgul de Crăciun București

Comisia de Soluționare a Contestațiilor: 7 – 8 noiembrie 2017
În urma selecției realizate de Comisia de Analiză și Selecție, aplicanții pot contesta rezultatul selecției, în vederea reanalizării dosarului de participare.

Contestațiile se pot depune de la publicarea primelor rezultate până la data 8 noiembrie, ora 23:59. Solicitanții trebuie să completeze un formular de contestație, ce va fi pus la dispoziție de creart, în data de 07 noiembrie, odată cu publicarea primelor rezultate. Pentru a fi validă contestația, formularul trebuie trimis la adresa de e-mail targ@creart.ro sau depus fizic la secretariatul creart.

Comisia de Soluționare a Contestațiilor este alcătuită conform prevederilor de organizare internă ale creart, întrunirea acestora având loc în zilele de 9 – 10 noiembrie.

Aplicanții ce vor depune contestații, indiferent de rezoluția comisiei de contestație, vor primi răspuns în scris la aceasta.

Rezultatele finale, după soluționarea contestațiilor, vor fi afișate pe data de 10 noiembrie 2017.

De asemenea, conform prevederilor enunțate în condițiile generale de înscriere, semnate și asumate de către fiecare participant, vă reamintim:

Organizatorul va transmite doar în scris motivația respingerii dosarului, la adresa comunicată de către aplicant în formularul de înscriere. Orice altă încercare de abordare/formă de comunicare sau insistențe verbale sau scrise la adresa membrilor comisiei sau reprezentanți ai Organizatorului, dupa soluționarea contestațiilor, nu vor fi luate în considerare și sunt considerate hărțuiri, ce pot fi sancționate conform prevederilor legale (Noul Cod Penal 2009-Art 208- Secțiunea Partea specială).

Cine ne iubeșteCitește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1659954532.4227 s