Acasă » Stiri » Formular de acreditare foto/video iMapp Bucharest 2015

Formular de acreditare foto/video iMapp Bucharest 2015

In perioada 14 septembrie – 17 septembrie se primesc cererile de acreditare pentru concertele ce vor avea loc pe 19 septembrie in Piata Constitutiei la iMapp Bucharest – de Zilele Bucureștiului, incepand cu ora 19:00.

Cererile de acreditare foto/video se vor trimite exclusiv online, prin completarea formularului electronic pe care il gasiti pe site-un imapp.ro, respectiv – http://www.imapp.ro/acreditari-fotovideo-imapp-bucharest-2015-concerte/ 

Pentru fiecare agentie de presa/publicatie/post radio si TV/website se pot trimite cereri de acreditare pentru maxim o persoana, fotograf/cameraman. Obtinerea unei acreditari foto/video asigura accesul in photo pit la urmatoarele concerte:

Argatu‘ & Friends
Suie Paparude
Parov Stelar (Live) @ Bucharest
Ledlight Dance Group

Fotografii/cameramanii care nu doresc acces in photo pit-ul artistilor nu necesita acreditare speciala, acestia putand avea acces in cadrul evenimentelor cu echipamentul foto/video.

Vor fi luate in considerare doar cererile trimise in perioada mai sus mentionata. Decizia finala legata de acreditari va fi luata alaturi de management, aceasta urmand a fi comunicata ulterior pe adresa de e-mail a persoanei de contact.

c1

Cine ne iubeșteCitește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1717037170.249 s