Festivalul Internațional de Folclor „Muzici și Tradiții în Cișmigiu”

logo FIF

De 12 ani promovăm frumusețea și unicitatea fiecărei națiuni!

 

Revenim în curând cu informații despre cea de-a XII-a ediție a Festivalului Internațional de Folclor „Muzici și Tradiții în Cișmigiu”.

 

 

Organizator: Primăria Municipiului București, prin creart  – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București

Festivalul își propune să aducă tradiția autentică în mediul urban prin muzică, dans și artă populară, promovând frumusețea, unicitatea fiecărei națiuni în contextul globalizării și al păstrării identității socio-culturale.

Din programul festivalului fac parte o paradă a costumelor populare, spectacole de folclor autentic, un târg de meșteșuguri și produse tradiționale, o zonă dedicată concertelor de folclor reinterpretat – Fân Zone, o secțiune de folclor interpretat de copii, ateliere de creație, teatru pentru cei mici, precum și o zonă gastronomică.

La ediția din 2017 peste 25.000 pe spectatori s-au bucurat de momentele artistice oferite de cei peste 2.000 de artiști sosiți din toate zonele țării și ale lumii.

TVR este în mod tradițional co-producătorul evenimentului.

Totodată, din anul 2016, Festivalul Internațional de Folclor „Muzici și Tradiții în Cișmigiu” este membru al CIOFF – Consiliul Internațional de Organizare a Festivalurilor Folclorice și Artă Tradițională – partener al UNESCO.

Ne găsiți online pe:

www.fifbucuresti.ro

https://www.facebook.com/FIF.MuzicisiTraditiiinCismigiu

https://www.facebook.com/creartpmb

Abonare la Newsletter


Sunt de acord să primesc newsletterul creart

Cine ne iubeșteCitește și:

Anunt Important

Casa de bilete Teatrelli este închisă în perioada 26 aprilie – 1 mai 2019. Biletele pentru spectacolele și concertele lunii mai pot fi achiziționate în această perioadă exclusiv online, prin rețeaua Bilete.ro. Pentru înscrierile la cele 2 dezbateri din zilele de 10 și 12 mai vă rugăm ca în această perioadă să ne trimiteți un mail la adresa: casadebilete@creart.ro.

Sărbători fericite!

Vă mulțumim pentru înțelegere și din data de 2 mai vă așteptăm din nou la teatru!

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Total time: 1556272378.8584 s