Acasă » FIF » Formular de Inscriere Festivalul Internațional de Folclor “Muzici și Tradiții în Cișmigiu” – ediția a VIII-a

Formular de Inscriere Festivalul Internațional de Folclor “Muzici și Tradiții în Cișmigiu” – ediția a VIII-a

Perioada de înscriere a cererilor de participare în procesul de selecție dedicat târgului din cadrul celei de-a VIII-a ediții a Festivalului Internațional de Folclor “Muzici și Tradiții în Cișmigiu” începe astăzi, 8 mai 2014 și se va încheia pe 23 mai 2014.

Înscrierea se va face prin completarea cererii tip pusă la dispoziție de creart și trimiterea acesteia pe adresa de email office@creart.ro sau depunerea personală la secretariatul creart, de luni până vineri, între orele 09:00 și 17:00.

Pentru a fi validă, cererea trebuie să fie însoțită de fotografii și alte materiale de prezentare a produselor. În cazul în care ați mai participat la târgurile din cadrul evenimentelorcreart, nu mai este necesar să trimiteți încă o dată și materialele de prezentare.

Cererile incomplete nu vor fi acceptate în procesul de selecție.

Criteriile de selecție vor ține cont atât de calitatea estetică a produselor, adecvarea lor  la specificul instituției noastre și al evenimentului, cât și de posibilitățile noastre de organizare.

Confirmăriile de participare vor fi transmise începând cu ziua de Luni, 26 mai 2014.

Detalii suplimentare vor fi transmise ulterior confirmării de participare.

Pentru orice alte informații, ne puteți contacta la office@creart.ro și la numerele de telefon +4021 318 38 04 si +40 723 666 878.

 

Formularul poate fi descarcat aici:

 

Add your comment

Cine ne iubește



Citește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1716411490.2868 s