Acasă » Atelier „Universul picturii”

Atelier „Universul picturii”

Universul picturii

Perioadă: 2 februarie – 15 iunie 2019

În fiecare sâmbătă

14:30 – 16:00

Satul Francez – (Șoseaua Nordului, nr. 114 – 140, vila 130, intrarea din strada Aron Cotruș)

Trainer: Florina Mitrea

 

Durata: 1½ oră

Număr maxim de copii: 12 copii/grupă

Vârsta: 4 -12 ani

Sâmbăta

Taxă/atelier: 12 RON

 

Copiii mici, alături de mămici sau bunici, reușesc să deprindă abilități creative, lucrând pe suporturi variate în tehnici cât mai diverse. Cei mari devin foarte atenți cu lucrurile care îi inconjoară, le observă mai bine și reușesc să le prindă în lucrări la atelierul Universul Picturii, susținut de trainerul Florina Mitrea.

Creioanele colorate Aquarelle pot fi transformate în acuarelă cu un strop de apă pe vârf de pensulă, transformând hârtia în tablou multicolor. O farfurie, cană sau ghiveci de ceramică, lucrate cu culori speciale, folosind degetele și bureți, devin un bibelou pe care cursanții îl pot face cadou persoanelor dragi. Pensule înmuiate în culori strălucitoare nasc flori pictate pe sticlă ce le deschid copiilor un orizont artistic foarte special, care îi provoacă să fie mai buni și mai atenți cu cei din jurul lor.

Folosind treptat, în cascadă, tehnicile de pictură, copiii ajung să deprindă abilitatatea de a lucra pe orice suport teme diverse, punându-le în evidență talentul și simțul artistic. În fiecare anotimp parcus în cadrul atelierelor, copiii vor realiza lucrări inedite, folosind pensula și culorile pe lemn, hârtie, ceramică și sticlă.

__

Înscrierile se fac de luni până vineri, între orele 9:00 – 17:00, la adresa de e-mail ateliere@creart.ro sau la numărul de telefon 0733 331 324 – Ramona Filip.

Taxa de participare la Atelierul „Universul picturii” este de 12 RON și se achită înainte de începerea cursurilor, în locație.

Abonare la Newsletter


Sunt de acord să primesc newsletterul creart

Cine ne iubeșteCitește și:

Anunt Important

Din motive independente de voința Teatrelli, suntem nevoiți să anulăm spectacolul „Privește cerul…”, programat în data de 17 septembrie 2019. Acest lucru se datorează unor probleme medicale suferite de unul dintre dansatori.

Contravaloarea biletelor pentru spectacolul anulat va fi restituită astfel:

– cei care au achiziționat bilete online (de pe site-ul bilete.ro) vor primi contravaloarea sumei prin virament bancar;

– cei care au achiziționat bilete de la Casa de bilete Teatrelli (din Piața Lahovari 7) își pot recupera banii prezentând biletul la ghișeu (program: luni – vineri de la ora 13.00 la 19.00 și sâmbătă – duminică de la ora 16.00 – 19.00).

Ne cerem scuze și vă mulțumim pentru înțelegere! Cât de curând posibil vom reveni și cu o nouă programare a spectacolului anulat.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Total time: 1568997886.4171 s