Acasă » Noutati » Expoziția WE ARE SUPER OK – Mircea Moroianu @Galeria CREART

Expoziția WE ARE SUPER OK – Mircea Moroianu @Galeria CREART

Galeria CREART
15 octombrie – 14 noiembrie 2021
Cât timp petrecem pe zi cu ochii în smartphone? Cum ar arăta o conversație face-to-face cu jumătatea, dacă și atunci când suntem unul lângă altul am vorbi tot prin mesaje? Cât de reală mai este de fapt interacțiunea dintre noi acum, când suntem cu toții imersați în online?
Prin expoziția WE ARE SUPER OK, artistul Mircea Moroianu își propune să radiografieze, cu umor și cu o doză de ironie, alienarea socială prin care trecem acum, în epoca interacțiunii virtuale.
„Când desenez sunt ca un scanner. Desenele mele sunt sinteze și opinii despre ce văd dincolo de primul strat al unui lucru, al unei întâmplări. Așa cum zicea o persoană foarte dragă, desenez idei, nu vaze cu flori. Mă gândesc uneori zile în șir la un desen și – când îl văd suficient de clar – îl desenez în câteva minute”, mărturisește Mircea.
Printre temele abordate în expoziția WE ARE SUPER OK se numără alienarea prin tehnologie, depărtarea de noi înșine, indecizia cronică și adaptarea la o relație toxică.
Instalația video „Are we Super OK?” spune povestea migrației vieții noastre în online și are la bază textul piesei de teatru „Super OK”, scris de Mircea Moroianu și premiat de mai multe teatre din România.
__
Mircea Moroianu este artist vizual, muzician şi scriitor, iar în prezent lucrează în comunicare, în calitate de copywriter. Desenele sale au fost expuse în galeriile Galateca şi Artfooly, la festivalul Romanian Design Week în 2017 și 2018 şi în Grecia, în cadrul Art Atena.

Cine ne iubeșteCitește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1680162496.3573 s