Acasă » Stiri » Expoziţia „Prin Bucureștiul meu” – Dana Ștefănescu

Expoziţia „Prin Bucureștiul meu” – Dana Ștefănescu

În cadrul evenimentului Zilele Bucureștiului, creart găzduiește în galeria din Piața Alexandru Lahovari, nr.7, expoziția de fotografie „Prin Bucureștiul meu” a Danei Ștefănescu, care poate fi vizitată în perioada 15 – 25 septembrie, între orele 10:00 – 18:00. Vernisajul expoziției va avea loc pe 15 septembrie la ora 18:00, iar intrarea este liberă!

Fotografa Dana Ștefănescu își propune prin acest proiect să aducă în sufletele oamenilor amintiri din diverse perioade ale vieții lor. Cu fiecare fotografie postată pe rețelele ei sociale, oamenii  își amintesc de copilărie, de perioada armatei sau de studenție, spun povești despre Bucureștiul interbelic și completează cu informații despre locurile respective.

Dana Ștefănescu este de părere că Bucureștiul nu și-a pierdut farmecul lui, chiar dacă timpul a lăsat urme incontestabile. „Am descoperit că imaginile mele devin o formă de dialog între oameni, rețelele sociale pot face asta foarte ușor. Îmi place să cred că fotografiile mele sunt un ambasador mut și eficient pentru orașul pe care îl iubesc!”.

Mai multe informații și programul complet sunt disponibile pe:

https://www.facebook.com/events/587812708073650/

www.facebook.com/prinbucurestiulmeumagic

prin-bucurestiul-meu-poster-01b-01

Cine ne iubeșteCitește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1718830797.9396 s